Το εξώδικο της Αχτσιόγλου για το δήθεν SMS στον Τσίπρα

το-εξώδικο-της-αχτσιόγλου-για-το-δήθεν-s-1727991

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, απέστειλε εξώδικο σε ιστοσελίδα, την Τετάρτη (20/09), που δημοσίευσε άρθρο για δήθεν SMS της προς τον Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο – υποτίθεται – τον καλούσε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος μετά και το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου απέστειλε εξώδικο προς τον ιστότοπο 1voice.gr για το άρθρο με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε» και δημοσιεύθηκε το Σάββατο (16/09). Με το εξώδικό της, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζητά τη δημοσίευση της διαμαρτυρίας της και την αποκατάσταση της αλήθειας – όπως επισημαίνεται – συνοδεία συγγνώμης τόσο ως προς την ίδια όσο και ως προς τους φίλους και τα μέλη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω κείμενο της προαναφερθείσας ιστοσελίδας, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής: «Αφού έχω πλέον τσεκάρει δημοσιογραφικά το ρεπορτάζ μου, αποκαλύπτω το SMS της κ. Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί στις 16 Οκτωβρίου δρομολογώντας τις διαδικασίες της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά, αυτή και η παρέα των Ηλιόπουλων, η παρέα που παρίστανε τον φίλο του Τσίπρα, του ζητούσε να παραμείνει υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Να χρεωθεί μια ακόμα βέβαιη πολιτική και εκλογική ήττα, μιας και θα ήταν πρόεδρος υπό δημόσια αμφισβήτηση, καλά για την υπονόμευσή του όλο το προηγούμενο διάστημα δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, το αντιλήφθηκαν και οι «πέτρες» στις 21 Μαΐου, και στη συνέχεια ως στημένη λεμονόκουπα να τους αδειάσει την γωνιά. Αυτό το μήνυμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ενώ είχε αποφασίσει ο Τσίπρας να μείνει και να το παλέψει, ακούγοντας τον Βίτσα την Τετάρτη την προηγούμενη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου που σηματοδοτούσε τη στάση απένανί του των «Ομπρελάκηδων» και των άλλων μπαχαλάκηδων του κόμματος, έλαβε και αυτό το μήνυμα της Αχτσιόγλου και αποφάσισε να τα βροντήξει, διότι κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τους «στρατηγούς» της ήττας. Όλους αυτούς που του χρεώνουν σήμερα αποκλειστικά στις πλάτες του το 18%».

Δείτε ΕΔΩ το εξώδικο που έστειλε η Έφη Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου: «Δεν υπονόμευσα ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα»

Μέσω βίντεο που δημοσιοποίησε την Τρίτη (19/09), η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, τόνισε πως «δεν υπονόμευσε ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα» και, μάλιστα, ανέφερε πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων διακινούν τέτοια «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» όπως τα χαρακτήρισε.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε: «Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα… Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και με κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!

Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω – το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό… Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό!».

Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους – όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο: Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

Ολόκληρη η τοποθέτηση της κ. Αχτσιόγλου

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε στη θέση ευθύνης.

Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως, σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ και, μάλιστα, μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτής της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., του κόμματός μου.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα… Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και με κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!

Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω – το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό… Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό!

Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους – όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο:

Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε, να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook