Το ΕΣΥ «στενάζει» και ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μόνιμη πρόσληψη 4.000 ιερέων

το-εσυ-στενάζει-και-ο-μητσοτάκης-ανα-1335310

Εν μέσω πανδημίας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να ανακοινώσει την μόνιμη πρόσληψη 4.000 ιερέων την ίδια ώρα που το ΕΣΥ είναι στα όρια της κατάρρευσης με τις αποκαλύψεις για VIP ΜΕΘ να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το μόνο που ΔΕΝ χρειάζεται η ελληνική κοινωνία το 2021 είναι επιπλέον κληρικοί, αλλά απ’ότι φαίνεται οι σχέσεις Μητσοτάκη-εκκλησίας καλά κρατούν.

Λίγο μετά το αλαλούμ με την κυβέρνηση και την εκκλησία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού – όπου τελικά επικράτησε η λογική – η πρώτη παραδεχόταν ότι αδυνατεί να ελέγξει τις εκκλησίες και για αυτό εξαιρέθηκαν αρχικά οι πιστοί από την υποχρέωση rapid τεστ, έρχεται η είδηση για την πρόσληψη των 4.000 κληρικών.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προώθηση νομοθετικής ρύθμισης ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών, οι οποίοι μονιμοποιούνται. Σημειώνεται ότι περίπου 10.000 κληρικοί μισθοδοτούνται σήμερα.

Σε αυτό το πλαίσιο μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η συνάντηση που είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Πρωτοφανές είναι μάλιστα το γεγονός ότι στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη Δευτέρα, θα παραστεί ο πρωθυπουργός ο οποίος θα συνοδεύεται από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με Εκκλησιαστικές πηγές.

3 thoughts on “Το ΕΣΥ «στενάζει» και ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μόνιμη πρόσληψη 4.000 ιερέων

  1. Πως δε χρειάζονται;
    Με τόσους θανάτους καθημερινά, που να τα βγάλουν πέρα με τις κηδείες, τα μηνμόσυνα, κλπ.
    Κάτι ξέρει ο πρωθυπουργός, επενδύει στο μέλλον μας!

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥ.
    Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ 4.000 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ + 4.000 ΨΗΦΑΛΚΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΙΕΣ + 16.000 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΩΝ + 15.000 (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, Κ.Λ.Π. ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΙΩΝ + 40.000 (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ) ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΙΣΤΩΝ (10 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΣ) = ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Υ.Γ.: O MONOΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ.

  3. 4.000 X 3 ψηφοφόρους τουλάχιστον (γιατί οι παπάδες είναι συνήθως και πολύτεκνοι, συν γονείς και πεθερικά) μας κάνουν 12.000 ψήφους στη ΝΔ και σίγουρα όχι στο ΣΥΡΙΖΑ!!! Για 40.000 του πρότεινε ο Σκέρτσος όλο σκέρτσο, αλλά στη πορεία ξέχασαν το ένα μηδενικό!!! Ο Κούλης αντί να φτειάξει και να στελεχώσει ΜΕΘ, να προμηθευτεί μονοκλωνικά, να διορίσει νέους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να αντιμετωπίσει την πανδημία, φροντίζει για την πελατεία του και τη μετά θάνατον ζωή των ασθενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook