Το εστιατόριο που δεν έχει ελεύθερο τραπέζι εδώ και 42 χρόνια

το-εστιατόριο-που-δεν-έχει-ελεύθερο-τρ-938083

Εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια, τα τραπέζια του φημισμένου εστιατορίου Rao’s στη Νέα Υόρκη είναι κλεισμένα, καθώς το θρυλικό μαγαζί, ηλικίας 123 ετών, αποτελεί αγαπημένο και πολύ δημοφιλή προορισμό. Μέχρι σήμερα ακόμα και ο συνιδιοκτήτης του καταστήματος Frank Pellegrino Jr. δυσκολευόταν να βρει τραπέζι.

Ωστόσο πλέον το Rao’s διαθέτει τις πεντανόστιμες σούπες του και σε άλλα καταστήματα, κι έτσι οι λάτρεις των πιάτων του θα μπορούν να απολαύσουν κάποια από αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κράτηση.

«Αυτές οι νέες σούπες παρασκευάζονται με τις ίδιες τεχνικές και την ιταλική αυθεντικότητα, όπως και οι σάλτσες μας» εξηγεί σε ανακοίνωση του Rao’s ο Santino Certo. «Είμαστε περήφανοι για τα ποιοτικά συστατικά που χρησιμοποιούμε, είμαστε σίγουροι για τις σπιτικές μας γεύσεις και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

Οι σούπες διατίθενται σε έξι ποικιλίες, συσκευασμένες σε γυάλινα δοχεία. Κοστίζουν 4,99 δολάρια η καθεμία και είναι διαθέσιμες και στο online κατάστημα του Rao’s.

Μέσω της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμες και οι συσκευασμένες σάλτσες αλλά και ζυμαρικά.

Το εστιατόριο με τα δέκα πολυπόθητα τραπέζια βρίσκεται στο ίδιο σημείο στο Μανχάταν από το 1896, αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα κρατήσεων από το 1977.

Εκείνη τη χρονιά, μία κριτική τριών αστέρων από τους The New York Times έφερε «χιονοστιβάδα» τηλεφωνημάτων για κρατήσεις. Όμως ο ιδιοκτήτης διατήρησε την πολιτική προτεραιότητας στους τακτικούς πελάτες.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook