Το έσκασε από την αστυνομία και βρήκε την πιο παράξενη κρυψώνα για να… εξαφανιστεί

το-έσκασε-από-την-αστυνομία-και-βρήκε-τ-1153886

O 26χρονος Damien Mestas καταζητούνταν από την αστυνομία της Γιούτα στην Αμερική επειδή παραβίασε τους όρους της αναστολής του.

Όταν τον εντόπισαν, κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, πυροδοτώντας μια κινηματογραφικού τύπου καταδίωξη με το μαύρο SUV του.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που εξασφάλισε ο τοπικός σταθμός KUTV, ο Mestas τράκαρε ένα περιπολικό στην προσπάθειά του να ξεφύγει και μόλις που γλίτωσαν κάποιοι πεζοί αστυνομικοί από τις ρόδες του.

Ο φυγάς πέρασε κατόπιν με το όχημά του μέσα από φράχτες σπιτιών, καταλήγοντας σε μια καταδίωξη 20 λεπτών, στα οποία πρόλαβε να συγκρουστεί με «αρκετά αυτοκίνητα στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης», όπως σημειώνει η αστυνομία.

Και ξέφυγε. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται αργότερα εκείνη τη μέρα μέσα στο στεγνωτήριο ρούχων κοντινού σπιτιού. Ο Mestas προσπάθησε να ξεφύγει ξανά, τον έπιασαν όμως οριστικά έξω από το σπίτι.

Το αστείο της ιστορίας είναι ότι η αστυνομία βρήκε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών μέσα στο στεγνωτήριο. Ο Mestas είχε προλάβει να κάνει ναρκωτικά όσο τον έψαχνε η αστυνομία.

Κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook