To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εμπράκτως τον αγώνα κάθε γυναίκας»

to-εργατοϋπαλληλικό-κέντρο-χανίων-για-τ-1394246

Είναι μια ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο και είναι, ίσως, η πιο σημαδιακή ημέρα για το γυναικείο φύλο. Μια γιορτή η οποία, ουσιαστικά, αφορά στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους έγραψαν ιστορία.

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων, τιμά την παγκόσμια ήμερα αναγνώρισης των γυναικείων αγώνων για ουσιαστική ισότητα, αγωνίζεται για την ενίσχυση της συλλογικής φωνής των γυναικών και υπερασπίζεται δυναμικά τα θύματα διακρίσεων στην εργασία.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εμπράκτως τον αγώνα κάθε γυναίκας με σκοπό την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω φύλου στους όρους αμοιβής και εργασίας, την προστασία των θέσεων εργασίας των εργαζομένων με οικογενειακές υποχρεώσεις, την ίση πρόσβαση, την ανέλιξη στην εργασία και την επαγγελματική εκπαίδευση γυναικών και ανδρών, δηλαδή τον έμπρακτο σεβασμό της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας χωρίς διακρίσεις.

Σεβασμό και Αξιοπρέπεια σε κάθε Γυναίκα ξεχωριστά.

Μάνα , Σύζυγο, Εργαζόμενη, Επαναστάτρια ,Αγωνίστρια, σε καθεμία από εσάς που αγωνιάτε, πασχίζετε και διεκδικείτε …

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook