Το είδαμε κι αυτό στα Χανιά – Έβαλε το παιδί της στο… πορτ-μπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σάλο και… απορία δημιουργεί στα Χανιά η είδηση της σύλληψης μίας μητέρας, που όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον οποίο επεβλήθη, έκρυβε το παιδί στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Όπως αναφέρουν οι επίσημες αστυνομικές πληροφορίες, η οδηγός είχε στο όχημα άλλη μία γυναίκα και ένα παιδί και σταμάτησε για έλεγχο από την αστυνομία, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό σημείο των Χανίων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου για περιορισμό της άσκοπης κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκε ότι στο πίσω μέρος του οχήματος “κρυβόταν” άλλο ένα παιδί μικρής ηλικίας, τέκνο της οδηγού, η οποία επιχείρησε ανεπιτυχώς να τη βγάλει… λάδι σε πιθανό έλεγχο.

Η γυναίκα συνελήφθη και για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές, ενώ της επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των οδηγιών για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπονται πάνω από 2 άτομα σε κάθε όχημα, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης -με εξαίρεση την περίπτωση επιβίβασης και ενός ανηλίκου, όταν ο δεύτερος ενήλικας είναι σε ανάγκη- για την απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, συνεπώς προβλέπεται το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο των 150€.

zarpanews.gr