Το Εγκληματολογικό από την Αθήνα «χτενίζει» για στοιχεία την περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος | Photos

το-εγκληματολογικό-από-την-αθήνα-χτε-890265

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε Γερμανικό πολυβολείο στο Μάλεμε στην περιοχή Πυργιανά.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, έφτασε στην περιοχή ειδικό κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό της Αθήνας αποτελούμενο από 4 άτομα, τα οποία όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, προσεγγίζουν το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

Το ειδικό κλιμάκιο (στις φωτογραφίες με τις λευκές φόρμες) «χτενίζει» την περιοχή και εξετάζει προσεκτικά κάθε στοιχείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Λίγο αργότερα στο σημείο πλησίασε και η 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να εξετάσουν πώς θα γίνει η ανάσυρση του πτώματος

Στο σημείο βρίσκεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μελετώνται όλα τα στοιχεία:

Στο σημείο βρίσκεται πολύ ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή, αλλά και ο Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς o οποίος δήλωσε: «Είναι ένα γεγονός που μας έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Έχουμε χιλιάδες επιστήμονες που έρχονται κάθε χρόνο στο ίδρυμα, δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ παρόμοια περίπτωση. Το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο μακριά από την Ακαδημία μας προβληματίζει και γι αυτό αγωνιούμε να μάθουμε τα αποτελέσματα των ερευνών και το τι ακριβώς συνέβη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook