Tο έδαφος κατέρρευσε ενώ χόρευαν σε πάρτι – Σοκαριστικό βίντεο

tο-έδαφος-κατέρρευσε-ενώ-χόρευαν-σε-πάρ-1533508

Ο ενθουσιασμός σε ένα πάρτι μπορεί να προκαλέσει κάποια ατυχήματα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο από τη Βραζιλία στο οποίο μια ομάδα γυναικών πέφτει σε μια καταβόθρα, η οποία ανοίγει την ώρα που χοροπηδούν με μουσική υπόκρουση.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, το οποίο έχει αναπαραχθεί και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, έχει γίνει viral επειδή δείχνει την ακριβή στιγμή που μερικές γυναίκες διασκεδάζουν και χοροπηδούν στο ρυθμό ενός τραγουδιού.

Όλα έμοιαζαν να είναι σαν ένα κανονικό πάρτι, όπως πολλά άλλα, αλλά η κατάσταση πήρε στροφή 180 μοιρών όταν το έδαφος άνοιξε κάτω από τις γυναίκες, αποκαλύπτοντας μια μεγάλη καταβόθρα στην οποία έπεσαν όλες μαζί, προκαλώντας ανησυχία και μερικά γέλια στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

@raiodesollau Respondendo a @rlx_sara não consegui gravar tudo mas gravei isso aqui, e foi assim que todas saíram KKKKKKKKK #fy #fypシ #foryou #fyp #fyp ♬ som original – raiodesollau

Σε ένα δεύτερο βίντεο που σχετίζεται με το ατύχημα, μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι που βρίσκονταν στη σκηνή προσπαθούν να βοηθήσουν όσους έπεσαν και μάλιστα μία από τις γυναίκες βγαίνει με τα πόδια της, αλλά δεν είναι γνωστό αν οι υπόλοιποι κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια. Πάντως η μουσικής συνεχίζεται κανονικά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook