Το δράμα πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο – «Με κακοποιούσε», λέει η 31χρονη

το-δράμα-πίσω-από-την-οικογενειακή-τρα-937121

Η 31 ετών, πρώην σύζυγος του 59χρονου που άφησε το βράδυ της Κυριακής την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ μετά από αιματηρή συμπλοκή, συνελήφθη ως κατηγορούμενη της επίθεσης (Δείτε ΕΔΩ)

Άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου συνέλαβαν τη νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 59χρονο, ο οποίος τελικά εξέπνευσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ έξω από το Κέντρο Αστέγων, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο και άμεσα εκτός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν υπάλληλοι του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Σημειώνεται πως η 31χρονη, που έχει παραδεχτεί την πράξη της, ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε, σε ένα, ούτως ή άλλως, δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον, με τους γονείς να ταλαιπωρούνται λόγω πολλών προβλημάτων.

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τρία παιδιά της οικογένειας, με το μικρότερο περίπου 6 ετών. Τα παιδιά ήδη ζούσαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον και μετά το έγκλημα τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για αυτά που ήρθαν στη ζωή υπό τόσο δυσχερείς συνθήκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook