Το… δράμα μιας φτωχής κληρονόμου: Ο πατέρας της τής άφησε 12 εκατ. δολάρια, με τον όρο να βρει δουλειά

το-δράμα-μιας-φτωχής-κληρονόμου-ο-πατ-1475098

Μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία φέρεται να μην έχει πρόσβαση σε κληρονομιά 12 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή αρνείται να εκπληρώσει τον όρο του εκλιπόντος πατέρα της και να βρει σταθερή δουλειά.

Η Κλερ Μπράουν δικαιούται μια περιουσία 12 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν έχει πρόσβαση στην κληρονομιά της επειδή δεν έχει εκπληρώσει ακόμη τις προϋποθέσεις που έθεσε ο πατέρας της στη διαθήκη του. Προφανώς, πρέπει να βρει μόνιμη δουλειά και να «συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία» προκειμένου να αποκτήσει στα εκατομμύρια, αλλά εκείνη αρνείται να το κάνει, χαρακτηρίζοντας τους όρους μη ρεαλιστικούς λόγω της κατάστασης της υγείας της. Εν τω μεταξύ, ζει από την πρόνοια και είναι «συνεχώς χωρίς χρήματα».

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!

σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να είμαι ένα λειτουργικό μέλος της κοινωνίας, ωστόσο, πρέπει να κοιτάξετε τη διάγνωσή μου και να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», δηλώνει η ίδια στο A Current Affair. «Δεν πρόκειται να μάθω να οδηγώ επειδή έχω ΔΕΠΥ. Έχω την προσοχή μιας σκνίπας».

Η Μπράουν ζει επί του παρόντος με επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας στο Mount Druitt, ένα από τα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ, με τη σύζυγό της Λόρεν και την κόρη τους.

Ο επιτυχημένος χρηματιστής πατέρας της φέρεται να της έδινε εβδομαδιαίο επίδομα 500 δολαρίων, αλλά της το έκοβε συνεχώς και αναγκάστηκε να ζητήσει επίδομα από την κυβέρνηση. Όταν ο Κρις πέθανε, της άφησε την οικογενειακή περιουσία με δύο μόνο όρους: να βρει δουλειά και να συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία, δύο πράγματα που η Κλερ βρίσκει αδύνατα.

«Έχω αποκαλέσει τον εαυτό μου απένταρη εκατομμυριούχο επειδή είμαι συνεχώς απένταρη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», δηλώνει επίσης η 26χρονη. «Δώστε μου αυτό που μου ανήκει δικαιωματικά. Υποφέρω».

Η Κλερ υποστηρίζει ότι έχει σοβαρή έλλειψη προσοχής που την εμποδίζει να εκπληρώσει τους όρους του εκλιπόντος πατέρα της. Η ίδια και η Λόρεν λένε ότι χρειάζεται μια λίστα με τις δουλειές της για να λειτουργήσει, γιατί διαφορετικά θα ξεχνούσε τι πρέπει να κάνει για την ημέρα. Η οικογένειά της, από την άλλη πλευρά, λέει ότι αυτές είναι απλώς δικαιολογίες για να αποφύγει να εκπληρώσει τις επιθυμίες του πατέρα της.

«Θα θέλαμε να βρει μια δουλειά και να συνεισφέρει στην κοινωνία. Αντί να συμφωνήσει με τις επιθυμίες του νεκρού πατέρα της, γύρισε και μήνυσε το καταπίστευμά της», δήλωσε η οικογένεια της Κλερ στους δημοσιογράφους.

«Είμαστε στα όριά μας. Δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να αγαπάμε την Κλερ» προσθέτουν.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να βρει δουλειά, η 26χρονη απάντησε «ναι και όχι», επικαλούμενη και πάλι την αναπηρία της.

«Απλά θέλω αυτό που μου ανήκει δικαιωματικά. Και θέλω αυτοί οι άνθρωποι να βγάλουν από το μυαλό τους ότι πρόκειται να βρω δουλειά», δήλωσε η Clare.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook