Το δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του προγράμματος ERASMUS | Photos

το-δημαρχείο-χανίων-επισκέφθηκαν-εκπ-1320658

Εκπαιδευτικούς και μαθητές, που συμμετέχουν στη δράση «Sagen und Legenden in Europa», στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS υποδέχτηκε πρόσφατα, στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη. Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία και την Ελλάδα (2ο Λύκειο Χανίων).

Η κα. Ζερβουδάκη καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω πρόγραμμα προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη, ενισχύοντας την ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης. Παράλληλα, η κα. Ζερβουδάκη παρουσίασε το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, ενώ απάντησε στις απορίες των μελών της αποστολής.

Η Αντιδήμαρχος Χανίων συνεχάρη τέλος τους εκπαιδευτικούς του 2ου Λυκείου Χανίων, που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση. Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορονοϊού, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook