Το δίλημμα Ανδρουλάκη: Θα πάει ή όχι στην Εξεταστική για τις υποκλοπές

το-δίλημμα-ανδρουλάκη-θα-πάει-ή-όχι-στη-1502816

Θα μείνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Συγκάλυψη – εξπρές! Ενδεχομένως οι εργασίες της Επιτροπής να τελειώσουν και …σήμερα!

Ισχυρό είναι το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί την Πέμπτη η Εξεταστική-εξπρές για το μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών, έστω και αν με αυτό τον τρόπο μείνει στην ιστορία ως …Συγκάλυψη-εξπρές!

Σε δίλημμα, πληροφορούμαστε, βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, θύμα των … «νόμιμων» υποκλοπών από την ΕΥΠ: Θα πάει την Τρίτη στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις ή δεν θα το πράξει, καταγγέλλοντας –και- με τη στάση του την κωμωδία που ουσιαστικά παίζεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο;

Η απόφαση δεν είναι εύκολη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς σήμερα Πέμπτη παίζεται στη Βουλή η τελευταία πράξη της διακωμώδησης του μείζονος σκανδάλου των τελευταίων ετών, του σκανδάλου των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων! Συγκεκριμένα στην Εξεταστική θα καταθέσει ο επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ο «αυτοφωράκιας» της μιας εταιρείας που φέρεται να εμπλέκεται στην εμπορία του παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων στη χώρα μας- ο εκπρόσωπος της άλλης εταιρείας θα καταθέσει με γραπτές ερωτήσεις.

Η πλειοψηφία της Εξεταστικής αρνείται κατηγορηματικά την εξέταση άλλων προσώπων, επιδιώκοντας να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό το θέμα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης μετρά τα υπέρ και τα κατά της παρουσίας του την προσεχή Τρίτη στην Εξεταστική, ως το τελευταίο πρόσωπο που καλείται.

Η απόφαση που καλείται να λάβει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι όντως δύσκολη και αναλόγως εάν είναι θετική ή αρνητική θα σηματοδοτεί πολλά!

Ούτως ή άλλως, πάντως, η Εξεταστική-εξπρές για τις υποκλοπές έχει μετατραπεί σε …Συγκάλυψη-εξπρές με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα μας, αλλά και για τις βαθιές πληγές που αφήνει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό το σκάνδαλο των υποκλοπών!

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook