Το χτένισμα που αποτελεί ιδανική επιλογή αν είστε καλεσμένες σε γάμο

το-χτένισμα-που-αποτελεί-ιδανική-επιλ-1500509

Αν ψάχναμε σε ένα λεξικό τη λέξη καλοκαίρι, μαζί με τις βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, δίπλα της θα μπορούσε πολύ εύκολα να υπάρχει και η λέξη γάμος. Η ανεπίσημη σεζόν των γάμων έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με όλους μας να έχουμε να παρευρεθούμε σε τουλάχιστον 2,3 μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό μεταφράζεται ως εξής: άγχος για το τι θα φορέσουμε και τι μακιγιάζ και χτένισμα θα επιλέξουμε. Όσον αφορά στα μαλλιά πάντως, σας έχουμε την τέλεια πρόταση.

Η τάση που ακούει στο όνομα flipped hair είναι εμπνευσμένη από το κλασικό χτένισμα που έκαναν οι γυναίκες τη δεκαετία του 1960, με τις άκρες να γυρίζουν προς τα έξω. Μπορεί να γίνει τόσο σε μακριά, όσο και μεσαίου μήκους μαλλιά, ενώ για να το δημιουργήσετε χρειάζεστε είτε ρόλει, είτε μία πρέσα ισιώματος για να δώσετε τη φορά που θέλετε στις άκρες.

Μπορείτε να αφήσετε όλα τα μαλλιά σας κάτω ή να τα πιάσετε σε μία ψηλή κοτσίδα ή μισά μισά. Δείτε παρακάτω πώς έχουν υιοθετήσει την τάση διάφορες celebrities και δοκιμάστε την αγαπημένη σας εκδοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Liu (@thejoshliu)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook