Το χρυσό βραβείο των Mobile Excellence Awards παρέλαβε ο Σημανδηράκης για τον Δήμο Χανίων

το-χρυσό-βραβείο-των-mobile-excellence-awards-παρέλαβε-ο-ση-938965

Την τιμητική του είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Δήμος Χανίων, καθώς στην σε ειδική τελετή στην Αθήνα βραβεύτηκε με το Gold βραβείο του διαγωνισμού καινοτομίας Mobile Excellence Awards.

Το βραβείο, για την καινοτόμα πρόταση σχετικά με το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Θέσεων Στάθμευσης ΑμεΑ, που άρχισε να εφαρμόζεται πιλοτικά, στην πόλη μας, παρέλαβε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Με σχετική ανάρτηση μάλιστα στα social media o κ. Σημανδηράκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο δυναμικό του Δήμου Χανίων, την προηγούμενη δημοτική αρχή και την Cosmote για τη συνεργασία που υπήρχε, με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συστήματος αυτού και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να αγκαλιάζει ως Δήμος, κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει έμπρακτα την καθημερινότητα των ΑμεΑ.

zarpanews.gr

 

One thought on “Το χρυσό βραβείο των Mobile Excellence Awards παρέλαβε ο Σημανδηράκης για τον Δήμο Χανίων

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    «Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Θέσεων Στάθμευσης ΑμεΑ» ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υ.Γ.: ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ;;;;;;;
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΗΜΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook