Το χρώμα νυχιών που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία φορά αυτόν τον χειμώνα

το-χρώμα-νυχιών-που-πρέπει-να-κάνετε-το-766286

Μοντέρνες, κλασικές, με glitter, με σχέδια, απαλές αλλά και έντονες που μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Ανάλογα τι τύπος είσαι. Προτιμάς κάτι safe, ή μήπως θέλεις να ξεχωρίσεις; Αναζητάς την περιπέτεια ή είσαι φαν του μίνιμαλ;

Σε κάθε περίπτωση, οι αποχρώσεις το χειμώνα κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Γι’ αυτό και μας έκανε (σούπερ θετική) εντύπωση το χρώμα που είδαμε στις πασαρέλες των εβδομάδων μόδας.

Ποια είναι λοιπόν η πιο challenging απόχρωση που με δυσκολία επιλέγουμε ακόμα και το καλοκαίρι, πόσο μάλλον το χειμώνα;

Σας δίνω hint: Ταιριάζει σε σταρένιες αλλά και σε ανοιχτές επιδερμίδες. Το έχουμε στο μυαλό μας ως μία καλοκαιρινή απόχρωση, ωστόσο έχει και festive διάθεση, κάτι που σημαίνει ότι ταιριάζει σε χειμερινά looks του μήνα Δεκεμβρίου αλλά και Ιανουαρίου.

Ο λόγος για το κλασικό πορτοκαλί, ένα χρώμα που έχει κάνει έντονη την εμφάνισή του και που το είδαμε να πρωταγωνιστεί στα Fall 2018-2019 fashion catwalks.

Προτιμήστε τετραγωνισμένα ή οβάλ νύχια και αποφύγετε τις υπερβολές με το μήκος τους. Βλέπετε ένα τόσο έντονο χρώμα χρειάζεται να ισορροπήσει με το μήκος των νυχιών. Θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο μανικιούρ σας, ενώ αν το επιλέξετε για το πεντικιούρ συνδυάστε το με μαύρα πέδιλα και μοντέρνο outfit.

Αν σας φαίνεται ιδιαίτερα εκκεντρική απόχρωση, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που έχει περισσότερο κόκκινο, γνωστό και ως πορτοκαλοκόκκινο βερνίκι

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook