Το Charlie Hebdo έπιασε… τον Ερντογάν – Εξαιρετικά άσεμνη γελοιογραφία

το-charlie-hebdo-έπιασε-τον-ερντογάν-εξαιρετι-1126002

«Ωωω, ο Προφήτης!» αναφωνεί ο Ερντογάν όταν βλέπει τα… απόκρυφα μιας μουσουλμάνας και κάπως έτσι το Charlie Hebdo ρίχνει… λάδι στην φωτιά της κόντρας μεταξύ των προέδρων Γαλλίας και Τουρκίας! Δείτε το σκίτσο που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Την ώρα που ο “πόλεμος” Μακρόν – Ερντογάν μαίνεται, με επίκεντρο μάλιστα την θρησκεία, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo βάζει… μπουρλότο!

Ήταν δεδομένο πως ο Ταγίπ Ερντογάν δύσκολα θα… γλίτωνε από το Charlie Hebdo, ειδικά μετά τα όσα έχει πει και… κάνει τις τελευταίες ημέρες κατά του Εμανουέλ Μακρόν, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, αυτή τη φορά, θρησκευτικά ζητήματα.

Ο Ερντογάν έχει κηρύξει μποϊκοτάζ σε γαλλικά προϊόντα, είδε μόλις σήμερα, Τρίτη 27.10.2020, την τουρκική εθνοσυνέλευση να “συντάσσεται” εναντίον του Γάλλου προέδρου και γενικώς έχει… ξεφύγει.

Στο νέο του τεύχος, λοιπόν, το σατιρικό περιοδικό παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο, σε μια άσεμνη γελοιογραφία, από αυτές που το έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των αναγνωστών ανά τον κόσμο.

Σε αυτή, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και όταν αντικρίζει τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί «Ωωω, ο Προφήτης!». Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

Με δεδομένες τις ακραίες προσβολές που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν τις προηγούμενες ημέρες κατά του Μακρόν, επειδή ο Γάλλος πρόεδρος έδωσε άδεια να φωτιστούν κυβερνητικά κτίρια με θρησκευτικά σκίτσα του Charlie Hebdo, τα οποία απεικονίζουν και τον Μωάμεθ, ως απάντηση στον ισλαμικό φανατισμό, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Τουρκίας στο νέο πρωτοσέλιδο του σατιρικού περιοδικού.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Το Charlie Hebdo έπιασε… τον Ερντογάν – Εξαιρετικά άσεμνη γελοιογραφία

  1. Μόνον Διανοητικά Ανάπηροι γελοιοποιούν και εξευτελίζουν την πίστη λαών και εθνοτήτων και μόνον ψυχασθενή ανθρωποειδή επικροτούν και στηρίζουν αυτές τις πρακτικές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook