Το Chania Rock Festival παρουσιάζει την διημερίδα : Μουσική Στην Επαρχία – Το πρόγραμμα

To Chania Rock Festival παρουσιάζει τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 τη Διημερίδα “Μουσική στην Επαρχία” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην ουσία μιλάμε για workshop από ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν τους μουσικούς που κυρίως ζουν στην επαρχία.

Θα γίνουν αναφορές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι δημιουργοί που ζουν μακριά από τις μεγάλες πόλεις στο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σωστά, ενώ δε θα λείψουν αναφορές τεχνικής φύσεως όπως στο home recording, η οργάνωση μια περιοδείας, τρόπους σύνθεσης κτλ

Ομιλητές θα είναι ο γνωστός μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis (Sound Symmetry Studio/Symmetric Records), o Δημήτρης Ντρουμπογιάννης (πιανίστας/συνθέτης), ο καθηγητής κιθάρας ALCM(TD) Γιώργος Πέππας, και o Γιώργος Ραφαήλ Σκανδαλάκης μουσικός και ιδιοκτήτης των Landmine Studios.

Στη σκηνή του θεάτρου “Βλησίδης” θα στηθεί στην ουσία ένα studio όπου οι ομιλητές/μουσικοί μας πέραν των θεωρητικών θα δείξουν και στην πράξη πράγματα που οι νεοι -και όχι μόνο- μουσικοί θα πρέπει να γωρίζουν.

Το κοινό θα μπορεί να θέσει ερωτήματα στους ομιλητές στο τέλος κάθε παρουσίασης.

Το Chania Rock Festival στα 20 χρόνια ιστορίας του έχει δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες νέα και τοπικά μουσικά σχήματα να παίξουν στην ίδια σκηνή με μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Αυτή η διημερίδα είναι άλλη μια κίνησή μας από τις πολλές που έρχονται για να δείξουμε
πόσο πολύ μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η γιγάντωση της τοπικής μουσικής σκηνής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους για την ασφάλεια κοινού & ομιλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/2021

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:40
18:00 – 20:30 _ BOB KATSIONIS

ΤΡΙΤΗ 30/11/2021

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:40
18:10 – 19:00 _ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
19:10 – 20:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΠΑΣ
20:10 – 21:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ

Η εκδήλωση τελείται υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τη στήριξη των: Landmine Studios, Nanadakis Travel Agency, IMONLINE.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ