Το Champions League επιστρέφει στο MEGA

το-champions-league-επιστρέφει-στο-mega-1122230

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση το MEGA μπήκε στη διαδικασία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη, στο Champions League.

Μετά από τρία χρόνια, οι Έλληνες τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν και πάλι το πρόγραμμα του Champions League και σε ελεύθερο κανάλι, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες φίλαθλοι θα συντονίζονται τα ποδοσφαιρικά βράδυα της Τετάρτης, με τα γήπεδα της Ευρώπης για να παρακολουθούν τους αγώνες του Champions League, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2021-2022, και για τρία χρόνια. Εννοείται πως αν ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αγωνίζεται Τετάρτη, τότε η μετάδοση του αγώνα θα γίνεται από το MEGA.

Το MEGA θα μεταδίδει live τον κορυφαίο αγώνα της βραδυάς και σε ειδικό πρόγραμμα, τα highlights όλων των άλλων αγώνων και της Τετάρτης και της Τρίτης. Ένα φαντασμαγορικό σόου από τις 9 το βράδυ με όλη τη δράση από τα γήπεδα και τη σφραγίδα του τηλεοπτικού σταθμού, που υπήρξε συνυφασμένος με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για 17 χρόνια, από το ξεκίνημα της το 1993.

Η κορωνίδα της συμφωνίας, θα είναι η μετάδοση από το MEGA και των τριών τελικών της διοργάνωσης: στις 28 Μαΐου 2022 από την Αγία Πετρούπολη, το Μάιο του 2023 από το Allianz Arena του Μονάχου και το Μάιο του 2024 από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Πριν από κάθε αγωνιστική, θα υπάρχει το pregame show της UEFA για τη διοργάνωση. Επίσης το Mega θα μεταδώσει και τους τρεις τελικούς του UEFA SUPER CUP κάθε χρονιά, αρχίζοντας από το καλοκαίρι του 2021.

H κίνηση αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται να βάλει και πάλι το MEGA στην κορυφή των καναλιών ελεύθερης λήψης, στα αθλητικά θέματα και όχι μόνο και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του καναλιού να αποκτήσει ακόμη υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Φυσικά το σύνολο των αγώνων του Champions League θα εξακοουθήσει να μεταδίδεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV, η οποία όπως αποκάλυψε πρώτα το newmoney.gr, πήρε τα δικαιώματα και για τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook