Το… χάλι της Χάληδων συνεχίζεται στα Χανιά! Δεκάδες παρκαρισμένα μηχανάκια στο νέο πεζόδρομο | Photos

το-χάλι-της-χάληδων-συνεχίζεται-στα-χ-881142

Τι κι αν οι εργασίες σιγά-σιγά τελειώνουν και η Χάληδων γίνεται ένας καλοστρωμένος πεζόδρομος που οδηγεί στην παλιά πόλη και το Ενετικό Λιμάνι Χανίων από έναν υπέροχο και γραφικό νέο «διάδρομο»…

Οι «δαιμόνιοι» και επιτήδειοι οδηγοί της πόλης βρήκαν και πάλι τον τρόπο να εκχυδαΐσουν την ελάχιστη προσπάθεια εκπολιτισμού της πόλης μας.

Βράδυ Παρασκευής και αμέτρητα μηχανάκια -που βλέπετε και στις φωτογραφίες που τράβηξε ο συνάδελφος δημοσιογράφος Νίκος Αγγελάκης- είναι παρκαρισμένα στην αρχή της οδού, όπου πλέον είναι μια μεγάλη πλατεία ενιαία στη θέση των δύο κομματιών οδοστρώματος και της μιας νησίδας με τα δύο παγκάκια, που υπήρχαν μέχρι πρότινος.Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι οδηγοί ότι ο νέος πεζόδρομος προφανώς δεν είναι πάρκινγκ; Επίσης οι άνδρες της αστυνομίας που συχνά βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, δεν συγκινούνται από τις παραβάσεις που συμβαίνουν, ώστε να επιληφθούν και να καλέσουν την τροχαία;Γιατί πρέπει σαν πόλη, όταν κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αυτομάτως να κάνουμε και… δέκα πίσω, συνεχώς; Μέσα στα υπόλοιπα, πολλά και διάφορα προβλήματα της πόλης, η δημοτική αρχή θα πρέπει να επιβάλλει την τάξη και σε αυτές τις περιπτώσεις.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Το… χάλι της Χάληδων συνεχίζεται στα Χανιά! Δεκάδες παρκαρισμένα μηχανάκια στο νέο πεζόδρομο | Photos

  1. ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 2019,τραγικος οπως οτι εχει να κανει με δικες του ευθυνες, δειτε θεματα καθαριοτητας, δειτε τις λαικες αγορας, ολα, βεβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει σαφως κι η νοοτροπία μας… Ετσι απο περιέργεια κλησεις είχαν γραφτεί???

  2. Δεν πειράζει πατριωτάκια. Τα αμάξια σας ενοχλούσαν που περνούσαν αραιά και που και έπρεπε να πεζοδρομηθεί.
    Τώρα που η Χάλη-δων θυμίζει Ινδία με τόσα μηχανάκια, θα έρθει η τουριστική ανάπτυξη.

  3. Ο δημος φταίει για την νοοτροπία τον πολιτών που δεν σέβονται τίποτα? Αλλα όπως πάντα κάποιος άλλος φταίει για αυτα πού κάνουμε.

  4. ο δήμος δεν φταίει για την νοοτροπία μας και σίγουρα τα μηχανάκια πρέπει να φύγουν από κει.. ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ γιατί ο σχεδιασμός του και η πρόνοια και η ματιά του φτάνουν μέχρι τη μύτη του (ή την τσέπη κάποιων που εξυπηρετούν συμφέροντα).. γιατί δε μπορείς μόνο να κάνεις πεζοδρομήσεις, μόνο να κάνεις αναπλάσεις, μόνο να διώχνεις οχήματα από δω και από κει (καλώς δε λέω) και να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το που θα πάνε. Και σκεφτείτε ότι πέρα από τη λάθος επιλογή παρκαρίσματος αυτά τα μηχανάκια μας κάνουν «χάρη» που υπάρχουν.. για σκεφτείτε να είχαν κατέβει όλοι αυτοί με αυτοκίνητο;;;;;; ΠΟΥ θα το έβαζαν; Καλώς τους κράζετε λοιπόν αλλά για πείτε ΕΝΑΝ νέο δωρεάν (ή ιδιαίτερα οικονομικό) χώρο που δημιουργήθηκε για πάρκινγκ; (και που να δοθεί και η ΑΒΕΑ για την σούπερ επένδυση που ακούω… μάλλον μόνο με τζετ σκι θα προσεγγίζεις το λιμάνι και άλλα κεντρικά σημεία.

  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ………..ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ !!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ………..ΚΟΜΜΑΤΟΣ………..Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook