Το αυτοκίνητό σας έχει τα χιλιόμετρα που γράφει; Δείτε το εδώ

το-αυτοκίνητό-σας-έχει-τα-χιλιόμετρα-π-1699415

Ένα αυτοκίνητο, από τη στιγμή που… γεννιέται από το εργοστάσιο παραγωγής, είναι μοναδικό, με έναν και μόνο αριθμό χαραγμένο στα… σωθικά του.

Αυτός είναι ο αριθμός πλαισίου, ο οποίος είναι η ταυτότητα του κάθε αυτοκινήτου. Σε αυτόν λοιπόν, πλέον καταγράφετε όλο το ιστορικό του οχήματος, όπως τα χιλιόμετρα, τα σέρβις, οι έλεγχοι ΚΤΕΟ, τα πάντα…
Όλα αυτά, εφόσον οι κάτοχοι του αυτοκινήτου έχουν μπει στην διαδικασία να περνάνε από εξουσιοδοτημένα ή αν θέλετε αναγνωρισμένα συνεργεία και από ΚΤΕΟ. Το ιστορικό κάθε αυτοκινήτου λοιπόν είναι πλέον διαθέσιμο και ήδη έχουν εμφανιστεί ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες έχουν φτιάξει εφαρμογές και ο υποψήφιος αγοραστής, ή ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, μπορεί να δει το καταγεγραμμένο ιστορικό του οχήματός του.

Να τονίσουμε ότι το πιο πλήρες ιστορικό για τα αυτοκίνητά τους το έχουν οι ίδιες οι αντιπροσωπίες των αυτοκινήτων.

Όμως η παρακάτω πλατφόρμα, μπορεί να σας δώσει μία πρώτη εικόνα και εφόσον σας ικανοποιήσει, ένα ενδελεχής έλεγχος στην εταιρεία που κατασκεύασε το αυτοκίνητο (στην αντιπροσωπία δηλαδή), θα σιγουρέψει για το τι πάτε να αγοράσετε…

Μία πολύ καλή πλατφόρμα λοιπόν είναι η CarVertical. Οι λειτουργίες της είναι οι ακόλουθες:

Έλεγχος Ιστορικού Αυτοκινήτων

Το CarVertical συλλέγει δεδομένα από πάνω από 900 διεθνείς βάσεις δεδομένων που ανήκουν σε εθνικά μητρώα αυτοκινήτων, ασφαλιστικές εταιρείες, αστυνομικές αρχές, επίσημα συνεργεία και άλλα. Μετά τη συλλογή όλων των πληροφοριών για το αυτοκίνητό σας, το CarVertical τις οργανώνει και τις παρουσιάζει με έναν ευκολονόητο τρόπο. Αυτές οι αναφορές είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε κλεμμένα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί σε ατυχήματα ή αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα.

Σημειώστε πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι από τις πιο δημοφιλής σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Παρά τα παγκόσμια γεγονότα που επηρέασαν τις αγορές μεταχειρισμένων, κατάφερε να καταγράψει ένα ρεκόρ εσόδων 23,3 εκατομμυρίων ευρώ το 2022, δηλαδή αύξηση κατά 30% σε σύγκριση με τα 17,7 εκατομμύρια ευρώ του 2021.

Για να καταλάβετε την ανασφάλεια που επικρατεί στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων, σε όλο τον κόσμο…

newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook