Το αύριο του τουρισμού έχει έδρα τα Χανιά και την Hotelyzer!

το-αύριο-του-τουρισμού-έχει-έδρα-τα-χαν-1050232

Μία εξειδικευμένη ομάδα επτά ατόμων αποτελεί την Hotelyzer, μία εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων που δημιούργησαν οι Γιάννης Στημαδωράκης και Δημήτρης Φυντικάκης και λειτουργεί στο Εμπορικό Κέντρο «Ερμής» στα Χανιά.

H Hotelyzer δημιουργήθηκε το 2016 όταν ο Δημήτρης και ο Γιάννης με κοινές σπουδές στην πληροφορική και κοινή αγάπη για δημιουργία ξεκίνησαν ένα υπέροχο ταξίδι. Η ιδέα ήταν να βοηθήσουν τουριστικές επιχειρήσεις να αναπτύξουν την online παρουσία τους αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες.

Μέσα σε λίγα χρόνια, η Hotelyzer κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων στην Ελλάδα με περισσότερα από 290 καταλύματα και 90 μεμονωμένα προφίλ πελατών. Στην ομάδα της εντάχθηκαν άνθρωποι με όραμα και φιλοδοξίες με σπουδές πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων, όπως και καταρτισμένο προσωπικό πάνω στον τουρισμό!

Μέχρι τον Μάρτιο του 2020 διαχειρίστηκε πάνω από 10.088 κρατήσεις, και αύξησε τις πωλήσεις σε επιχειρήσεις έως και 80%. Τέλος, βρίσκεται πίσω από τις Νο1 & Νο2 εταιρείες μεταφοράς ταξιδιωτών στην Κρήτη βάσει TripAdvisor για μεταφορά ταξιδιωτών με Taxi και MiniVan.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Hotelyzer ασχολείται και ξεχωρίζει για:

  • One-stop-shop Παροχή τελευταίας τεχνολογίας λογισμικών για ξενοδοχεία και καταλύματα (Channel Manager – PMS – CRM – Mobile APP).
  • Εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων(Revenue Management).
  • Αύξηση απευθείας κρατήσεων .
  • b2b – Όλες οι κριτικές ταξιδιωτών παραμένουν στο profile του ιδιοκτήτη.
  • Ομάδα επικοινωνίας(Reservation Department) και τηλεφωνικό κέντρο για άμεση εξυπηρέτηση ταξιδιωτών.

Όραμα του Hotelyzer είναι να βοηθηθούν και να εξελιχθούν όλα τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές επιχειρήσεις του τόπου μας, σε ψηφιακά αναβαθμισμένες επιχειρήσεις που πρωτίστως κατέχουν την δικιά τους online παρουσία. Οι επιχειρήσεις θα εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες και θα επικεντρώνονται στην μοναδική εμπειρία του ταξιδιώτη.

Facebook page: https://www.facebook.com/hotelyzer.gr

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/hotelyzer

Website επιχείρησης: https://hotelyzer.gr/

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook