Το απόλυτο road trip στην Άγρια Δύση

το-απόλυτο-road-trip-στην-άγρια-δύση-1006529

Πάτα το γκάζι και νιώσε την αναζωογονητική ελευθερία της σόλο οδήγησης μέσα σε ερήμους και ράντσα.

«Going Wild in West Texas» αποκαλεί η All Roads North το πακέτο που σε βάζει στο βολάν ενός «πολυτελούς αυτοκινήτου», όπως λέει, για μια απαράμιλλη εξερεύνηση στο Τέξας, τον τόπο των καουμπόις. Εκεί όπου όλα είναι μεγάλα και τρανά δηλαδή.

Ένα ταξίδι μυριάδων χιλιομέτρων στο οποίο θα ανακαλύψεις τη χαρακτηριστική μπάρμπεκιου κουλτούρα του Φαρ Ουέστ, αλλά και τα αστείρευτα τοπία της πολιτείας.

Η All Roads North τα έχει καλύψει όλα, προσφέροντας στους πελάτες της αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικά ράντσα, ξεναγήσεις σε μουσεία και αίθουσες τέχνης με έμπειρους γκαλερίστες, ακόμα και συναντήσεις με βιολόγους, αρχαιολόγους και αστρονόμους.

Στον δρόμο θα περάσεις από το Ελ Πάσο, τη μυστηριώδη Μάρφα και θα φτάσεις τελικά στο Cibolo Creek Ranch του «βαρόνου» της κτηνοτροφίας Milton Faver, όπου θα έχεις σχεδόν 30.000 στρέμματα ως προσωπικό παιδότοπο. Τον οποίο θα διασχίσεις με ποδήλατο, άλογο, ακόμα και ATV.

Το 10ήμερο ταξίδι έχει πρακτικά τα πάντα, ακόμα και ύπνο κάτω από τα αστέρια, αλλά και γυροβολιές στα φαράγγια του Ρίο Γκράντε. Και σε προϊστορικά σπήλαια.

Κάτι ανανεωτικό για το σώμα και το πνεύμα δηλαδή που ξεκινά από τα 5.500 ευρώ το άτομο…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook