Το απόλυτο καθαριστικό για όλα που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι

το-απόλυτο-καθαριστικό-για-όλα-που-μπο-873666

Το ξέρουμε πια όλοι καλά πως τα πλέον κοινά πράγματα που έχουμε στα ντουλάπια μας, όπως η μαγειρική σόδα, το ξίδι, το λεμόνι, η οδοντόκρεμα κ.ά. είναι αποτελεσματικότατα καθαριστικά και πάμφθηνα μάλιστα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα δοκιμάσετε ή να τα έχετε τουλάχιστον ως λύση ανάγκης όταν ξεμένετε από το αγαπημένο σας καθαριστικό σκεύασμα.

Και μιλώντας για καθαριστικό γενικής χρήσης, ιδανικό για κάθε σχεδόν επιφάνεια που χρειάζεται ένα γρήγορο φρεσκάρισμα (και ειδικά πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές και το εσωτερικό τους), δύσκολα θα βρεις καλύτερο προϊόν από τη μαγειρική σόδα.

Τη σπιτική συνταγή μάς δίνει το Good Housekeeping Institute της Νέας Υόρκης, το γνωστότερο και πιο δραστήριο ινστιτούτο καταναλωτή των ΗΠΑ που ελέγχει και αξιολογεί χιλιάδες προϊόντα κάθε χρόνο.

Αναμείξτε λοιπόν 4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε 900 γραμμάρια ζεστού νερού και καθαρίστε τις επιφάνειες με ένα σφουγγάρι. «Είναι ένα καταπληκτικό αποσμητικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γυαλίσει νεροχύτες από ανοξείδωτο ατσάλι και ηλεκτρικές συσκευές», λέει χαρακτηριστικά η διευθύντρια του Cleaning Lab του Good Housekeeping Institute, Carolyn Forte.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook