Το απίστευτο λάθος του Wikipedia για την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού

το-απίστευτο-λάθος-του-wikipedia-για-την-ηλικί-769247

Η Ναταλία Γερμανού διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Πιο χαλαρή από ποτέ, έχει αποδεχτεί τον εαυτο της, την ηλικία της και τα λάθη της.

Ξέρεις τι γράφει για σένα το Wikipedia; «Ωχ, το έμαθες και εσύ;»

«Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1925». Θέλω να μου πεις ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση μόλις το διάβασες.

«Δεν κατάλαβες, μου το έστειλε μια τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει «μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος». Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω, σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια που είναι εν ζωή και συνεχίζει να κάνει εκπομπή. Ρωτούσα τα παιδιά στην εκπομπή: «Στο Wikipedia δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τα τσεκάρει; Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1925;». Γέλασα πάρα πολύ, θέλω να σου πω, ως 93χρονη»

Δεν έκανες κάποια κίνηση για να το διορθώσουν;

«Και τι να τους πω; «Γεια σας. Είμαι από το μακρινό 1925 και ήθελα να σας πω ότι δεν είμαι 93»; Μου φάνηκε αστείο. Και τελικά όσο πιο πολύ δεν παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με χιούμορ τόσο λιγότερες ημικρανίες και στομαχόπονους θα έχεις. Δεν γίνεται αλλιώς»

Ποια είναι η σωστή ημερομηνία γέννησης;

«Στις 22 Ιουνίου του 1965. Είμαι 53 χρονών και είναι γνωστό αυτό. Και να ‘θελα να κάνω μαϊμουδιές, δεν με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα Και να σου πω και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρονών είσαι»

Αν μπορούσες να γυρίσεις σε μια ηλικία, ποια θα ήταν αυτή;

«Είναι παράξενο αυτό που με ρωτάς, γιατί χτες που επέστρεφα στο σπίτι, μετά το ραδιόφωνο, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Θα ήθελα να ξαναγίνω 25 χρονών, αλλά με τα μυαλά και τον χαρακτήρα που έχω τώρα. Τότε ήμουν μια άλλη Ναταλία Και όταν θυμάμαι τη Ναταλία των 25, δεν μου είναι πολύ συμπαθής. Αλήθεια το λέω»

Ήσουν κακό κορίτσι τότε;

«Κακό κορίτσι δεν υπήρξα ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος γεννιέται καλός, παραμένει καλός. Και χωρίς να θεωρηθώ ψωνισμένη, μπορώ να σου το πω: είμαι ένας καλός άνθρωπος. Και δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Έχω χίλια δύο ελαττώματα, αλλά κακό άνθρωπο δεν δέχομαι να με πει κανένας. Και στα 25 ήμουν εξαιρετικά εγωκεντρική, εξαιρετικά ανυπόμονη και απότομη στους τρόπους μου, σαν να μην είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου. Ένιωθα ότι όλος ο κόσμος έπρεπε να ασχολείται μαζί μου και ότι τα δικά μου προβλήματα ήταν σοβαρότερα σε σχέση με όλων των άλλων ανθρώπων, αλλά κακιά δεν ήμουν. Και τελικά να σου πω κάτι; Προτιμώ να είμαι στην ηλικία που έχω τώρα, γιατί τώρα είμαι κατασταλαγμένη μέσα μου» εξήγησε στο Down Town.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook