Το απίστευτο κόλπο για να κρεμάτε τα μπλουζάκια σας στο άψε σβήσε

το-απίστευτο-κόλπο-για-να-κρεμάτε-τα-μπ-1354491

Αν έχετε ένα βουνό από στοιβαγμένα ρούχα σε μια καρέκλα στην κρεβατοκάμαρά μην ανησυχείτε, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που το κάνουν. Ευτυχώς, όμως, η χρήστης του TikTok Carol Larson, γνωστή και ως @mommaneedsahobby, βρήκε μια απάντηση στο πρόβλημά μας. Η σελίδα της είναι αφιερωμένη στο να μας δίνει hacks για την καθημερινότητα, ωστόσο, το πιο ιδιοφυές hack της στο TikTok είναι αυτό που μας δείχνει πώς να κρεμάει 10 μπλούζες σε σχεδόν 10 δευτερόλεπτα.

Εάν είχατε ποτέ πρόβλημα στο να κρεμάσετε τις μπλούζες με λαιμό ζιβάγκο ή μπλούζες με στενή λαιμόκοψη ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο της tiktoker. Όχι μόνο επιταχύνει τη διαδικασία κρεμάσματος, αλλά σώζει τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας.

Κι αυτό γιατί η πιο κοινή μέθοδος κρεμάσματος μιας μπλούζας περιλαμβάνει το τέντωμα της λαιμόκοψης πάνω από την κρεμάστρα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η διαδικασία παραμορφώνει το σχήμα της μπλούζας, σύμφωνα με το housedigest.com, κι αυτό συμβαίνει ακόμα πιο γρήγορα ανάλογα με το ύφασμα των ρούχων σας. Όσο πιο λεπτά είναι τόσο πιο γρήγορα θα χάσουν το σχήμα τους με τη συνηθισμένη μέθοδο τοποθέτησής τους στις κρεμάστρες.

Το TikTok hack της Carol Larson για να κρεμάσετε 10 μπλούζες σε 10 δευτερόλεπτα είναι αρκετά εύκολο. Ξεκινάτε περνώντας ένα από τα δύο χέρια (συνήθως όχι το «καλό» σας) μέσα από την τρύπα στο λαιμό της μπλούζας, αφήνοντας το υπόλοιπο ύφασμα να πέσει προς τα κάτω. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι και οι 10 μπλούζες να είναι περασμένες στο χέρι σας.

@mommaneedsahobby How do you hang your shirts? #lifehacks #hangingshirts #over30 #adulting ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Το επόμενο βήμα είναι να πάρετε μια κρεμάστρα και να την κρατήσετε στο χέρι που έχετε περάσει όλες τις μπλούζες, με το άγκιστρο της κρεμάστρας να δείχνει προς το μέρος σας. Με το κυρίαρχο χέρι σας, τραβήξτε το κάτω μέρος της τελευταίας μπλούζας που περάσατε στο άλλο χέρι προς τα κάτω, πάνω από την κρεμάστρα. Και… ορίστε, μόλις κρεμάσατε την πρώτη μπλούζα!

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε αυτό το τελευταίο βήμα για κάθε μπλούζα στο μπράτσο σας. Μόλις εφαρμόσετε τον νέο τρόπο κρεμάσματος των ρούχων σας στην ντουλάπα, αυτό το βουνό από ρούχα στην κρεβατοκάμαρά σας θα εξαφανιστεί πριν καταφέρει καλά καλά να στοιβαχτεί!

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook