Το αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από κάθε τραπέζι του σπιτιού – Το προστατεύει, του χαρίζει στιλ

το-αντικείμενο-που-δεν-πρέπει-να-λείπε-843002

Κάθε έπιπλο είναι ένα μικρό κομμάτι του σκηνικού στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες της καθημερινότητάς μας στο σπίτι: η επιλογή του έχει ξεχωριστή σημασία -και ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίο του συμπεριφερόμαστε.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στο έπιπλο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σπιτιού, ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά και το στιλ του. Ένα μικρό ή μεγάλο τραπέζι βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού: γύρω από αυτό ενώνονται τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εκεί ακουμπάμε τα αντικείμενα της αρεσκείας μας, εκεί απολαμβάνουμε τον καφέ ή το γεύμα μας.

Το σουβέρ είναι το διακοσμητικό αντικείμενο που αν αυτή τη στιγμή λείπει από το coffee table σας, πρέπει να προστεθεί asap! To σουβέρ, όχι μόνο θα προστατέψει το τραπέζι από την φθορά που φέρνουν σε αυτό λεκέδες και γραντζουνιές από αντικείμενα (πιάτα-ποτήρια), αλλά θα χαρίζει έξτρα πόντους στιλ (οι επιλογές στην αγορά είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες, η ποικιλία μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση).

Αυτή η μικρή deco λεπτομέρεια, για όσους διψούν για ποιότητα στην καθημερινότητά τους, θα δώσει άλλο χαρακτήρα σε αυτό το διαχρονικά αγαπημένο και λειτουργικό έπιπλο του σπιτιού, το τραπέζι μας.

Ακολουθούν ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση!

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook