Το «αντάρτικο» Βολουδάκη και το παλαιό του «φλερτ» με το ΠΑΣΟΚ

το-αντάρτικο-βολουδάκη-και-το-παλαι-1313678

Με ποιο επιχείρημα κυκλοφορούσε στα Χανιά, πριν από τις εκλογές ο βουλευτής

Με αφορμή τα (παράλογα) αιτήματα των κτηνοτρόφων της Κρήτης, πήρε χαμπάρι το ευρύ κοινό ότι υπάρχει ένας βουλευτής που φέρει το επώνυμο Βολουδάκης.

Πρόκειται για έναν τύπο που έλκει την καταγωγή του από τα ηρωικά Σφακιά, κατά συνέπεια έχει επηρεαστεί από το τοπικό DNA, που έγινε γνωστό ανά την επικράτεια από τα κείμενα, μα κυρίως από τη δημόσια συμπεριφορά του Παυλή του Πολάκη.

Ο Μανούσος (αυτό είναι το μικρό του όνομα) έχει βγει στο αντάρτικο, υπερασπιζόμενος τους ψηφοφόρους του, για κάτι που είναι απολύτως παράνομο. Και αναφέρομαι στα πλαστά στοιχεία των δηλώσεων για τα αιγοπρόβατα. Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης, για να μη σας κουράσω. Θα περιοριστώ στους λόγους της (δημόσιας) οργής του Βολουδάκη.

Πριν από τις εκλογές κυκλοφορούσε στα Χανιά με ένα επιχείρημα: ότι, από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αξιοποιήσει στην κυβέρνηση συγγενικά του πρόσωπα (σ.σ.: Αναφερόμενος προφανώς στην Ντόρα), σχεδόν αυτοδικαίως θα γινόταν εκείνος υπουργός.

Τελικά, και υπουργός δεν έγινε και τους Διγαλάκη και Φραγκάκη, που ήταν συνυποψήφιοί του, είδε να αξιοποιούνται. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω αποκλείουν και στο μέλλον να υπάρξει αξιοποίηση του Μανούσου.

Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, είπε να περάσει στο αντάρτικο εναντίον του συμμαθητή του στο Κολλέγιο Σπήλιου Λιβανού. Βλέπετε, και τότε ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, αφού ο μεν υπουργός ήταν Νεοδημοκράτης, ο δε βουλευτής φλέρταρε με το ΠΑΣΟΚ.

Μιλάμε για πολύ παλιά, γιατί τώρα ο Μανούσος είναι πολλά βαρύς και ασήκωτος δεξιός.

parapolitika.gr

One thought on “Το «αντάρτικο» Βολουδάκη και το παλαιό του «φλερτ» με το ΠΑΣΟΚ

  1. Mαλλον πως ο συγκεκριμενος παει με το «σταυρο στο χερι» σε μια παραταξη που εχει ενταξει μεσα της μπολικο ποσοστο παραουρων για να κυβερνησει…
    Μανουσο,μην ξεχνας ότι αν ο Παπανδρεου αρχες του 1980 εκανε προταση συνεργασιας στην οικογενεια Μητσοτου ,με τα μπουνια θα τρεχανε πισω του…
    Για ποια δεξια μιλαμε τωρα,,,
    Κολοκυθια…
    Καλο κουραγιο να τσοι παλεύεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook