Το αναπάντεχο χρώμα στις μπότες που θα φορέσουμε το χειμώνα

το-αναπάντεχο-χρώμα-στις-μπότες-που-θα-963510

Τα ankle boots του φθινοπώρου έχουν χοντρή σόλα, είναι καουμπόικα ή βικτωριανά, και δείχνουν ακόμη πιο ακαταμάχητα όταν έχουν το χρώμα της κρέμας.

Είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν κάποια χρόνια, αλλά φέτος μπορούμε επίσημα να τα χαρακτηρίσουμε must: τα λευκά ή off white μποτάκια ήταν παντού στις Εβδομάδες Μόδας οργώνοντας ατρόμητα τα βρεγμένα πεζοδρόμια του Λονδίνου και του Παρισιού.

Η φράση «εκτός εποχής» δεν υπάρχει πια στη μόδα. Αν η λευκή μπότα το χειμώνα σας φαίνεται παρακινδυνευμένη, λόγω της πιθανής φθοράς του χρώματος, κρατήστε το εξής: δεν πρόκειται για το απόλυτο κομμάτι passepartout που «αντέχει» στα πάντα. Αντιμετωπίστε την μάλλον σαν την πιο «χαϊδεμένη», ευαίσθητη και πιο ιδιαίτερη αδερφή της κλασικής μαύρης μπότας. Ούτως ή άλλως, οι μαλακοί χειμώνες του μεσογειακού κλίματος προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να τη φορέσετε.

Δοκιμάστε τα λευκά μποτάκια με μπεζ μονόχρωμα ή total black looks για αντίθεση, με τζιν, πουκάμισο και καπαρντίνα για ένα office chic outfit ή με φλοράλ, θηλυκά φορέματα αντί για τα πιο aggressive μαύρα αρβυλάκια.

Πάντως, ο καλύτερός τους φίλος είναι το καμηλό χρώμα σε όλες τις εκδοχές του.

Παρακάτω δείτε μερικές από τις ωραιότερες λευκές μπότες της αγοράς.

Zara

&Other Stories

Cult Gaia

Ganni

Julia Mays

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook