Το αμφιλεγόμενο αξεσουάρ για τον λαιμό που επιστρέφει από τα 90s

το-αμφιλεγόμενο-αξεσουάρ-για-τον-λαιμ-1387258

Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε πια για την περίφημη επιστροφή των 90s trends.

Μια έρευνα του Jewelery Box σύμφωνα με την γαλλική Vogue, αποδεικνύει ότι το νούμερο ένα αξεσουάρ, και πιο συγκεκριμένα κόσμημα, του 2022 θα είναι ένα item που φορέσαμε μετά μανίας στα 90s. Μιλάμε φυσικά για τα chokers.

Το statement αυτό κολιέ, που φοριέται ιδιαίτερα στενό και ψηλά στον λαιμό και που είχαμε δει να αποθεώνεται από όλες τις pop stars των 90s και 00s. Αυτή τη φορά δεν θα δούμε τα πλαστικά ελαστικά chokers της εφηβείας μας (και ευτυχώς δηλαδή), αλλά θα περάσουμε στις πιο σύγχρονες και elegant εκδοχές τους, χωρίς να χάνουν τίποτα από το edginess που τα χαρακτηρίζει.

 

Πρόγονος των σημερινών chokers θα μπορούσε να είναι το περίφημο περιδέραιο της Anne Boleyn, βασίλισσας της Αγγλίας και συζύγου του Ερρίκου του 8ου, η οποία σε όλες τις απεικονίσεις της φοράει ένα κοντό κολιέ από λευκά μαργαριτάρια, με το μονόγραμμα «B» στο κέντρο του και τρία μικρά μαργαριτάρια να κρέμονται σαν δάκρυα δεμένα με χρυσό.

Φέτος θα το δούμε σε βελούδο, χρυσό σε στιλ αλυσίδας ή ακόμη και διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους στις πιο luxurious εκδοχές τους. Σε πιο casual μονοπάτια θα βρείτε καθημερινά beaded chokers, αφού τα κοσμήματα με χάντρες είναι ό,τι πιο fun θα δείτε στο street style της άνοιξης.

Bella Hadid Arrives At L’Avenue To Celebrate Her 23rd Birthday Party In New York
Pictured: Bella Hadid
Ref: SPL5121632 101019 NON-EXCLUSIVE
Picture by: ENT / SplashNews.com
Splash News and Pictures
USA: +1 310-525-5808
London: +44 (0)20 8126 1009
Berlin: +49 175 3764 166
[email protected]
World Rights, No France Rights, No Italy Rights, No Japan Rights

Ένα strapless top ή ένα κορμάκι με βαθύ ντεκολτέ είναι ο απόλυτος καμβάς για να αναδείξετε ένα choker, χωρίς να προσθέσετε περιττή πληροφορία, που μπορεί να μην έχει πάντα ένα κολακευτικό αποτέλεσμα για τον λαιμό μας.

Εάν πάλι θέλετε να το τολμήσετε, τότε το layering είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να αναδείξετε ένα choker, δίνοντας ένα Y2K ύφος στο σύνολο σας. Μην φοβηθείτε τα πολλά και διαφορετικά υλικά, όπως strass, χάντρες, δέρμα ή chains και go for it!

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook