Το αεροπλάνο έγινε… ρινγκ – Eπιβάτες έπαιξαν ξύλο κατά τη διάρκεια πτήσης | Video

το-αεροπλάνο-έγινε-ρινγκ-eπιβάτες-έ-1438963

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν οι επιβάτες που βρέθηκαν στην πτήση της KLM, από το Μάντσεστερ προς το Άμστερνταμ, καθώς τέσσερα άτομα ενεπλάκησαν σε καυγά και αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση του πληρώματος του αεροσκάφους για να τους χωρίσει.

Ένας επιβάτης κινηματογράφησε το περιστατικό στο τηλέφωνό του, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι οι εντάσεις επικράτησαν καθ’ όλη της διάρκεια του ταξιδιού αφού μερικά άτομα έκαναν ρατσιστικά σχόλια προς κάποια άλλα. Λίγο αργότερα, ένα ξεχωριστό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βρίσκεται καθισμένος στην θέση του και μερικοί να βρίσκονται από πάνω του και να τον χτυπούν, με τον πρώτο να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

Στη συνέχεια, οι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν, «συμπεριφερθείτε καλά, αυτό είναι αεροσκάφος», «κατεβείτε» και «ηρεμίστε» καθώς η βάναυση μάχη συνεχιζόταν. Ωστόσο, ο εξαγριωμένος άνδρας με την μπλε μπλούζα φαίνεται να συνεχίζει να χτυπάει με γροθιές τον άνδρα που είναι ακόμα καθισμένος.

Έπειτα στο συγκεκριμένο σημείο εμφανίζεται ένα άτομο με διακριτικά της αεροπορικής εταιρίας (ο πιλότος της πτήσης) και προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίζοντας τον άνδρα που βρισκόταν στο πάτωμα από τους άλλους που τον χτυπούσαν. Οι άντρες ηρέμησαν και απομακρύνθηκαν, πηγαίνοντας προς στις θέσεις τους, ενώ όλοι όσοι ενεπλάκησαν στον καυγά συνελήφθησαν κατά την προσγείωση του αεροσκάφους.

«Έξι Βρετανοί υπήκοοι συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ των επιβατών, για παράνομη συμπεριφορά στο αεροσκάφος (Ολλανδικός Νόμος της Αεροπορίας). Ένας επιβάτης της πτήσης, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε ότι η ένταση μεταξύ των ανδρών αναστάτωσε ολόκληρη την πτήση. Ισχυρίζεται ότι κόντεψε να ξεσπάσει καβγάς επειδή ο άνδρας που δέχθηκε χτυπήματα έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Ολλανδικές αρχές.

 

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter είχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 2.000 σχόλια από σοκαρισμένους χρήστες των social media οι οποίοι εξέφραζαν την λύπη και την απογοήτευσή τους για το σκηνικό που συνέβη στο αεροσκάφος.

Ένας εκπρόσωπος της KLM, ζήτησε δημόσια συγνώμη απο όλους τους επιβαίνοντες, λέγοντας: «Χθες είχαμε μερικούς απείθαρχους επιβάτες στην πτήση μας KLM 1070 από το Μάντσεστερ στο Άμστερνταμ. Ο πιλότος και το πλήρωμα καμπίνας έβαλαν τέλος σε έναν καυγά μεταξύ δύο ομάδων επιβατών που προκάλεσαν την αναστάτωση.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Schiphol, ενώ δεν σημειώθηκε καμία καθυστέρηση. Η KLM δεν ανέχεται την επιθετικότητα εναντίον εργαζομένων ή επιβατών. Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες μας που μπορεί να επηρεάστηκαν από το περιστατικό».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook