To… Καρέ του… Τάσου Βάμβουκα

to-καρέ-του-τάσου-βάμβουκα-137890

vamvoukas_4Με καρέ από …χέρι, συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων  του συνδυασμού του «Δήμου Ενεργών Πολιτών». Τέσσερις παλιοί «συνοδοιπόροι» του Τάσου Βάμβουκα, από τον πρώτο εκλογικό αγώνα της παράταξης το 2010,  ο Κώστας Κυπραίος, o Ευάγγελος Λαμπρινός, η Ελένη Κατσιγαράκη, και ο Γιάννης Πατηνιωτάκης  θα είναι και πάλι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Κώστας Κυπραίος γεννήθηκε στη Σάμο το 1963 και από το 1988 ζει και εργάζεται στα Χανιά, ως λογιστής – φοροτεχνικός.   Από τα φοιτητικά χρόνια στο χώρο της Αριστεράς, παρέμεινε ενεργός πολίτης, δραστηριοποιήθηκε ως μέλος της επιτροπής αγώνα του κινήματος των κατοίκων Κουμπελή. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος συλλόγου φοροτεχνικών Νομού Χανίων.

Η Ελένη Κατσιγαράκη από το Δαράτσο Νέας Κυδωνίας είναι ψυχολόγος και επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης και παρέμβασης. Έχει αναπτύξει ως εθελόντρια δράση σε προγράμματα κατά της σχολικής βίας σε σχολεία της πόλης. Η ενεργός συμμετοχή και κινητοποίησή της σε σχέση  με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συν-δημοτών της δεν είναι κάτι καινούριο. Ήταν υποψήφια με το «Δήμο Ενεργών Πολιτών» και το 2010, και τότε όπως και τώρα στη δημοτική ενότητα Νέας Κυδωνίας.

Ο Γιάννης Πατηνιωτάκης, απόφοιτος της  Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, διατηρεί  λογιστικό γραφείο στα Χανιά από το 1987. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Σύλλογο Φοιτητών Κρητικής Εστίας, Γραμματέας στο Δ.Σ. του ΑΟ Χανίων και Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών Νομού Χανίων. Είναι  αιρετός Αντιπρόσωπος στη Συνέλευση Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Υποψήφιος και αυτός το 2010 με το «Δήμο Ενεργών Πολιτών» βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Τάσου Βάμβουκα στις προσεχείς εκλογές.

O Ευάγγελος Λαμπρινός από τα Καθιανά Ακρωτηρίου είναι καθηγητής μαθηματικών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ συμμετείχε και στη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων Καλαθά από το 2001 έως το 2011. Ενεργό μέλος του αθλητικού ομίλου beach volley Νέας Κυδωνιάς από το 2010 συμμετέχει στις διοργανώσεις του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook