Τμήμα Special Olympics: Ξεκίνησε η δράση για το τμήμα ειδικής άθλησης του ΝΟΧ – Η συμμετοχή στους αγώνες καγιάκ | Photos

τμήμα-special-olympics-ξεκίνησε-η-δράση-για-το-τμήμα-1472231

Την πρώτη τους αγωνιστική δραστηριότητα για το καλοκαίρι υλοποίησαν τα Special Olympics Hellas, την οποία θα ακολουθήσει πληθώρα αθλητικών και εκπαιδευτικών δράσεων στους επόμενους μήνες.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο αγώνες καγιάκ Special Olympics Νοτίου Τομέα 2022, σε συνδιοργάνωση των Special Olympics Hellas, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας, με τη συμμετοχή 57 αθλητών και unified partners των Special Olympics Hellas από τα προπονητικά προγράμματα της Αττικής, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα ειδικής άθλησης (ΤΕΑ) Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι αθλητές που συμμετείχαν, ήταν οι Ιωάννης Κλωνιζάκης, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτριος Χουδαλάκης, Νεκτάριος Παπαδοκοκολάκης, Ευάγγελος Παντελάκης και Βασίλειος Ραϊσάκης με συνοδούς τον προπονητή Μανόλη Αγγελάκη και την Ελένη Κλωνιζάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αγγελάκη: «Το τμήμα ειδικής άθλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνει ευεργετική διέξοδο μέσω των αθλημάτων της κολύμβησης και του καγιάκ και παράλληλα ενισχύει την κοινωνικοποίηση των αθλητών. Είναι μεγάλη χαρά να παρακολουθείς την προσπάθεια των αθλητών από κοντά και να τη στηρίζεις. Κάθε αγώνας είναι και ένα μάθημα ζωής. Βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά που σου θυμίζει την σημασία του αθλητισμού και τη δύναμη που έχει.

Μόνο ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους που μας δίνουν το δικαίωμα να είμαστε κοντά τους. Ευχαριστώ τον Κώστα Νικολαντωνάκη, προπονητή Special Olympics στην κολύμβηση του ΝΟΧ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις επιτυχίες που έφεραν».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τους είναι τα εξής:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ραϊσάκης Βασίλειος / Κλωνιζάκης Ιωάννης ΤΚ2 200μ. Γ’ Σειρά

Κλωνιζάκης Ιωάννης ΤΚ1 200μ. Η’ Σειρά

Παντελάκης Ευάγγελος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος / Παντελάκης Ευάγγελος ΤΚ2 200μ. Β’ Σειρά

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ραϊσάκης Βασίλειος ΤΚ1 200μ. Ε’ Σειρά

Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά

Δασκαλάκης Κωνσταντίνος / Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ2 200μ. Α’ Σειρά

4η ΘΕΣΗ

Δασκαλάκης Κωνσταντίνος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES που είναι πάντα αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια, τα Special Olympics Hellas και τον Ν.Ο. Αμφιθέας για την άψογη φιλοξενία τους και στήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας καθώς και την κα Κλωνιζάκη για την πολύτιμη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση της αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook