Τίτλοι τέλους στη σχέση πασίγνωστης τραγουδίστριας με επιχειρηματία | Photos

τίτλοι-τέλους-στη-σχέση-πασίγνωστης-τ-954394

Μπορεί να έγιναν προσπάθειες επανασύνδεσης, όπως όλα δείχνουν όμως στη σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τριαντάφυλλου Σερέτη μπήκε οριστικό τέλος. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life χώρισε ήπια και χωρίς εντάσεις. Και μπορεί και από τις δυο πλευρές να έγιναν προσπάθειες αναθέρμανσης, ωστόσο καμιά τους δεν καρποφόρησε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ήταν μαζί από το περασμένο Πάσχα, όπου είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Οι δυο τους έζησαν έναν έρωτα μεγάλο και αυτός ήταν και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος. Παρόλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα έγινε κοινή συναινέσει!

Μετά τον χωρισμό, μάλιστα, η Νατάσα… το έχει ρίξει στα μπουζούκια! Πριν μερικές ημέρες διασκέδασε τόσο στο Fantasia μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όσο και στο Hotel Ermou με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μελίνα Ασλανίδου! Η Νατάσα Θεοδωρίδου απολαμβάνει στο έπακρο την single ζωή της και ξέρει να περνάει καλά με τους αγαπημένους της φίλους.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook