Της έπεσε στην μπανιέρα το iphone που φόρτιζε την ώρα που έβγαζε «selfie» και πέθανε από ηλεκτροπληξία I Video & Photos

της-έπεσε-στην-μπανιέρα-το-iphone-που-φόρτιζ-1147207

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Αρχαγγέλσκ της Ρωσίας. Η Ολέσια Σεμένοβα είχε μπει να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστεί να πάει στη δουλειά της. Είχε πάρει μαζί της ο κινητό της iphone το οποίο το είχε βάλει να φορτίζει σε μια πρίζα δίπλα στην μπανιέρα.

Τότε συνέβη το μοιραίο. Μια λάθος κίνηση στο καλώδιο και το κινητό που ήταν συνδεδεμένο με το ρεύμα έπεσε στο νερό της μπανιέρας που έκανε μπάνιο η κοπέλα. Έπαθε ηλεκτροπληξία και χιλιάδες watt διαπέρασαν το κορμί της.

Η Ολέσια αργούσε να βγει από το μπάνιο και η συγκάτοικος της Ντάρια ανησύχησε. Τη φώναζε πίσω από την πόρτα αλλά απάντηση δεν έπαιρνε. Τότε αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και να μπεί στο μπάνιο.

Βρήκε τη φίλη της νεκρή από ώρα: «Της φώναξα, την κούνησα, αλλά ήταν χλωμή, δεν αναπνέει και δεν έδειχνε σημάδια ζωής. Στο μεταξύ το καλώδιο του κινητού της χανόταν μέσα στο νερό της μπανιέρας.» Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο αλλά μόλις ήρθαν οι διασώστες απλά επιβεβαίωσαν το θάνατο της Ολέσια.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ολέσια έκανε μπάνιο και είχε και το κινητό της μαζί. Συνήθιζε να τραβάει ακόμη και βίντεο την ώρα που έκανε μπάνιο όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook