Tips για επιτυχημένο φλερτ

tips-για-επιτυχημένο-φλερτ-493657

Θέλεις να φλερτάρεις αλλά αγχώνεσαι, διστάζεις ή δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά για να είναι επιτυχημένο; Σου προτείνουμε μερικά δοκιμασμένα tips που θα έχουν σίγουρη επιτυχία.

Μίλα με το βλέμμα. Με άλλα λόγια κοίτα το αντικείμενο του πόθου σου στα μάτια και δεν θα χρειαστεί να πεις τίποτε άλλο τουλάχιστον μέχρι να σε πλησιάσει.

Πάρε θέση κοντά στο σημείο που βρίσκεται το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μετακινήσου στον χώρο, σαν να ψάχνεις για κάτι, ή σαν να σου τραβά την προσοχή κάθε φορά και κάτι άλλο, μέχρι να βρεθείς κοντά του/της.

Μην ξεχνάς να χαμογελάς, γιατί τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από ένα όμορφο χαμόγελο.

Μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλλει. Ούτως ή άλλως πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα;

Αποδέξου τον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που στην πραγματικότητα είσαι.

Επιστράτευσε το χιούμορ. Το χιούμορ θα σπάσει τον πάγο ενώ είναι βέβαιο πως αν έχεις την ικανότητα να αυτοσαρκάζεσαι θα κερδίσεις αμέσως τον συνομιλητή σου.

Βάλε τη γλώσσα του σώματος να δουλέψει προς όφελός σου. Σεβόμενος/η τα όρια του άλλου, πλησίασε τον/την, αφού στρέψεις το σώμα σου προς το μέρος του/της, δείχνοντας έτσι με απλές κινήσεις ότι σε ενδιαφέρει.

Κράτα ζωντανή τη συζήτηση. Για να μην πέσει αμήχανη σιωπή, μην ξεχνάς ότι αν κάνεις ερωτήσεις ή αν χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου μπορείς να αναζωπυρώσεις την επικοινωνία.

One thought on “Tips για επιτυχημένο φλερτ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook