Tips ομορφιάς αποκλειστικά για … μαμάδες!

tips-ομορφιάς-αποκλειστικά-για-μαμάδες-231659

mama-koriΈνα παιδί σίγουρα απαιτεί κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου σας και μερικές στιγμές περιποίησης φαντάζουν πολυτέλεια! Και όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Η κούραση, οι λίγες ώρες ύπνου και ο σχεδόν ανύπαρκτος ελεύθερος χρόνος είναι οι φράσεις που περιγράφουν καλύτερα την καθημερινότητα μίας νέας μαμάς! Μην ξεχνάτε όμως ότι σας αξίζει λίγος χρόνος για τον εαυτό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα και γρήγορα tips και θα δείχνετε και πάλι ξεκούραστες και φρέσκιες!

1. Κάντε τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα!

Με δύο κινήσεις μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα. Ένα ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες και λίγη μάσκαρα αρκούν! Γυρίστε με το ψαλιδάκι τις βλεφαρίδες σας, περάστε μία ή δύο στρώσεις μάσκαρα και είστε έτοιμη! Τα μάτια θα δείχνουν πιο ξεκούραστα και το βλέμμα σας πιο έντονο!

2 Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μία ενυδατική κρέμα!

Ιδιαίτερα αν είστε νέα μαμά, οι ορμονικές αλλαγές που βιώνετε μετά τον τοκετό, θα κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πρησμένο και αφυδατωμένο. Ανεξάρτητα όμως από αυτό μία ενυδατική κρέμα θα κάνει καλό στην επιδερμίδας σας και θα σας κάνει να δείχνετε ξεκούραστη! Αφήστε την να δράσει ένα ολόκληρο βράδυ και το πρωί απολαύστε τα αποτελέσματα!

3. Πείτε αντίο στις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Οι λίγες ώρες ύπνου έχουν κάνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια μόνιμο χαρακτηριστικό του προσώπου σας; Όχι πια! Βάλτε ένα κουτάλι στο ψυγείο για κάποιες ώρες και όταν κρυώσει καλά, βάλτε το κυρτό του μέρος στα μάτια σας. Η επίμαχη περιοχή θα σφίξει αμέσως και θα δείχνετε πιο φρέσκια από ποτέ!

4. Σβήστε τους μαύρους κύκλους

Για να τους εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους, βάλτε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ κάτω από τα μάτια! Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά πάντα κάνει θαύματα και είναι μία λύση σωτηρίας! Αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο, κόψτε δύο κομματάκια από μία πατάτα και βάλτε τα για ένα μισάωρο στα μάτια σας!

5. Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

Τα περιποιημένα φρύδια, πάντα αναδεικνύουν το πρόσωπο. Βγάλτε προσεκτικά τα φρύδια σας ή κάντε μία επίσκεψη στην αισθητικό σας και αμέσως θα προσδώσετε στο πρόσωπό σας έναν άλλον αέρα!

6. Βρείτε έστω και πέντε λεπτά για τον εαυτό σας!

Κάντε ένα γρήγορο και διακριτικό μακιγιάζ!

Και μόνο που θα αφιερώσετε λίγη ώρα στον εαυτό σας, θα σας προσφέρει αναζωογόνηση και φρεσκάδα! Λίγο make up, ένα πέρασμα με το διακριτικό σας κραγιόν, λίγο ρουζ και είστε έτοιμη.

Πηγή: mothersblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook