Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η παραμονή για τον ΟΑΧ στην Α2 μπάσκετ

την-τελευταία-αγωνιστική-θα-κριθεί-η-π-844455

Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής θα κριθεί οριστικά η παραμονή για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στην Α2 εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια του Μάνου Μανουσάκη δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν στην καλύτερη, Αγία Παρασκευή, χάνοντας με 86-57 στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στον Κλαδισό.

Αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΟΑΧ, που καλείται να διεκδικήσει την παραμονή του στην αυλαία της σεζόν, παίζοντας την έδρα της Ηλιούπολης, ενώ το άλλο παιχνίδι που κρίνεται ως σημαντικό για τον ίδιο λόγο, είναι αυτό που θα δώσει ο Αμύντας Δάφνης Υμηττού, φιλοξενώντας τον πρωταθλητή, Παναθηναϊκό.

Η Αγία Παρασκευή παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και εκμεταλλευόμενη οι παίκτριές της τα πολλά αμυντικά λάθη του ΟΑΧ έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της στην Κρήτη, μιας και είχε προηγηθεί το Σάββατο η επικράτηση κόντρα στο Αρκάδι στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, σε εξ αναβολής ματς για την 19η αγωνιστική.

Τα 10λεπτα: 20-23, 38-44, 46-64, 57-86

ΟΑΧ (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 2, Δερμιτζάκη 7, Κουφογιάννη 2, Ψυχογιού 10, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη1, Δασκουλίδου 15, Φωτιάδη, Δεληγιάννη 15, Ακρίβου, Σκουμπάκη 5, Δρικάκη

Αγία Παρασκευή (Αναγνωστόπουλος – Στρατάκος): Ακρίβου 10, Κλείτσα 10, Γκάνια 6, Κοντογιάννη, Γρίσπου 15, Τσέρου 10, Παπαντώνη 2, Κούκη 6, Πετυχάκη 11, Αμίτση, Ανωγειανάκη 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook