Την Κυριακή ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά – Με συγκινητικές αναφορές σε Σκουλάκη και Βαλυράκη η παρουσία Σκανδαλίδη στην Κίσαμο | Video

την-κυριακή-ανακοινώνονται-τα-ψηφοδέ-1615957

Την Κυριακή ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα, όπως ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης από την Κίσαμο όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για την Ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης.

Η εκδήλωση φορτίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά, από τις αναφορές στους δύο μεγάλους Χανιώτες πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, τον Μανώλη Σκουλάκη και τον Σήφη Βαλυράκη, με τον κ. Σκανδαλίδη να ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατο του δεύτερου.

Οι αναφορές σε Σκουλάκη και Βαλυράκη

Ερχόμενος στην Κίσαμο, ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν, όταν εκείνος και ο «φίλος, κουμπάρος και σύντροφος» του, Μανώλης Σκουλάκης δημιουργούσαν «αξέχαστες στιγμές» στο χωριό του, τον Πλάτανο. Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον εκλιπών ο πρώην υπουργός.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Σήφη Βαλυράκη αποκαλώντας τον «αγωνιστή της δημοκρατίας, παλικάρι, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ» ζητώντας και εκείνος «δικαιοσύνη και μία σοβαρή απάντηση για τα αίτια του θανάτου του».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε και την δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης, ερχόμενος στο Δημαρχείο Κισσάμου όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης.

Την Κυριακή τα ψηφοδέλτια

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στον στόχο του κόμματος, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων καθώς και της επόμενης μέρας των εκλογών.

«Την Κυριακή ανακοινώνουμε τα ψηφοδέλτιά μας και από την Δευτέρα όλοι μαζί είμαστε, σε όλη τη χώρα, να δώσουμε την μάχη για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Αυτός που έχει θέσει από την αρχή ο πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης (…) Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φαίνεται μικρό κόμμα έχει όμως μία τεράστια βάση η οποία το ακούει, το βλέπει, προσπαθεί να καταλάβει τι του λέει.

Ο στόχος που βάζουμε για τις εκλογές είναι πάρα πολύ μετριοπαθής κατά την γνώμη μου και μπορεί να είναι ένας διπλασιασμός του ποσοστού μας στις εκλογές που έρχονται. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο» σημείωσε.

Η δημοκρατία σήμερα περνάει δύσκολες στιγμές με την τακτική που έχει ο σημερινός πρωθυπουργός. Το πρόγραμμά μας, οι απόψεις μας, οι προτάσεις μας, η πολιτική μας, είναι αυτή που -κατά τη γνώμη μου- θα δώσει απάντηση στο να πέσει αυτό το πολιτικό κλίμα της πόλωσης, το τοξικό που λέμε, ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα.

Για την πρόταση μομφής και τις παρακολουθήσεις

«Ο κ. Τσίπρας κάνει την πολιτική του και πιστεύει οτι αυτή θα τον βοηθήσει στις εκλογές. Εμείς όπως είπε και χθες ο πρόεδρός μας έχουμε μία τελείως θεσμική και αξιακή βάση στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Αποκαλύφθηκε απόλυτα η κυβέρνηση με τον τρόπο που χειραγωγεί τους τρόπους της Δημοκρατίας (…) Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές και να θεωρείται ο αρχηγός του τρίτου κόμματος ότι παρακολουθείται για λόγους. Αυτό είναι απαράδεκτο.»

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του κ. Σκανδαλίδη:

Τον κ. Σκανδαλίδη συνόδευσε η Μαρία Καναβάκη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Η ίδια σημείωσε πως «με εισιτήριο το πρόγραμμά μας θέλουμε οι πολίτες να πιστέψουν ξανά σε αξίες όπως αυτές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και όπως ο πρόεδρός μας, σε κάθε του δημόσια παρουσία ζητά, ζητάμε μία ισχυρή εντολή ώστε να είμαστε ένας δυνατός πόλος που δεν θα μπούμε στο τραπέζι του διαλόγου χωρίς τις δικές μας θέσεις».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Γιάννης Δήμος. 

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει τον δρόμο της ανασυγκρότησης και όλες οι γεννιές μαζί της δημοκρατικής παράταξης θα δώσουμε την μάχη στις επόμενες εκλογές. Θεωρούμε οτι η κοινωνία θέλει και διψάει να ακούσει το πρόγραμμά μας, θέλει το ΠΑΣΟΚ να πρωταγωνιστήσει» επεσήμανε.

zarpanews.gr

One thought on “Την Κυριακή ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά – Με συγκινητικές αναφορές σε Σκουλάκη και Βαλυράκη η παρουσία Σκανδαλίδη στην Κίσαμο | Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΙΝΤΑ ΖΗΤΑ ΜΠΡΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΙΣΜΕΝΟΥΣ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΔΩ -ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ- ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ) ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΠΠΑ, ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΛΕΩ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook