Την ημέρα του… Μπογδάνου έγινε «τιμητική πολιτογράφηση» της μητέρας και του αδελφού του Αντετοκούνμπο

την-ημέρα-του-μπογδάνου-έγινε-τιμητ-1283814
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

«Χυδαία υποκρισία», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έλληνες πολιτογραφήθηκαν τιμητικά σήμερα η μητέρα και ο νεότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο, μητέρας και νεότερου αδελφού του Γιάννη, ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι αποφάσεις για την πολιτογράφηση είχαν υπογραφεί στις 6 Σεπτεμβρίου από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την τελετή πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα αμφότεροι «έχουν συμβάλει στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας, Γιάννη, Θανάση και Κώστα, και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν τη σπουδαία οικογένεια μεταναστών, η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στα ονόματα που δημοσίευσε ο κ. Μπογδάνος

«Το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στα ονόματα μικρών μαθητών που χωρίς ντροπή και με ακροδεξιό μίσος δημοσίευσε και στοχοποίησε προχθές ο κ. Μπογδάνος», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η χυδαιότητα και η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, που από τη μια καλύπτει το ρατσιστή βουλευτή του, αρνούμενος να τον διαγράψει και από την άλλη χρησιμοποιεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή, ξεπερνάνε κάθε όριο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook