«Την ημέρα της δολοφονίας ο δράστης μου ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου» – Σοκάρει η μαρτυρία της υπαλλήλου

την-ημέρα-της-δολοφονίας-ο-δράστης-μο-1439299

Η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Καβάλα προκαλεί οργή και σοκ στο πανελλήνιο. Θύμα η 43χρονη Αΐντα, την οποία στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της μέσα στο φαρμακείο της.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βάσω Αφεντούλη, μίλησε στο MEGA για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για την ημέρα που έγινε η δολοφονία.

«Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν στο φαρμακείο ο Σπύρος, δεν συνέβαινε κάτι. To θέμα ξεκίνησε, πιστεύω όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν» τόνισε η κα Αφεντούλη και πρόσθεσε:

«Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά. Δεν μου έδειξε ότι φοβόταν».

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για κάποια θέματα της δουλειάς μας και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανάνοιξε», δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

Η κα Αφεντούλη υποστήριξε ότι «στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ, για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία», συμπλήρωσε.

«Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η κα Αφεντούλη.

One thought on “«Την ημέρα της δολοφονίας ο δράστης μου ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου» – Σοκάρει η μαρτυρία της υπαλλήλου

  1. Ο/Η Αν η γυναίκα πραγματικά γνώριζε τον άνδρα της θα ήξερε την αντίδραση του αν θα του έλεγε στο ξαφνικά : θέλω διαζύγιο ! λέει:

    Η δίκη μου γνώμη είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι φόνος για ζήλεια η κτητικότητα γιατί τότε ο φονιάς δεν αυτοκτονεί αλλά εξαφανίζει το θύμα και συνεχίζει τη ζωή του ! Νομίζω όταν γίνεται φόνος και μετά ο δράστης αυτοκτονεί ο δράστης αισθάνεται οργή και απογοήτευση ότι δηλαδή ξεγελάστηκες από το θύμα και ξόδεψε τη ζωή, την ενέργεια, τον κόπο και τα χρήματα του σε μια ψεύτικη, στημένη σχέση όπου το θύμα στην ουσία εκμεταλλεύτηκε τα αισθήματα που ενοιωθε προς αυτήν – όν. Η οργή το χτυπά σαν τσουναμι, αδυνατεί να την χειριστεί και του ειναι ευκολότερο να δώσει τέλος στο ψεύτικο θέατρο και τους ηθοποιούς για να βρει ανακούφιση πριν φύγει και αυτός από τη ζωή !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook