Την έβαλαν σε θάλαμο ορθοπεδικής στο νοσοκομείο Χανίων ενώ είχε κορονοϊό

την-έβαλαν-σε-θάλαμο-ορθοπεδικής-στο-ν-1110085

Μια ασθενής με κάταγμα ισχίου τοποθετήθηκε σε θάλαμο στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Χανίων, αργότερα όμως έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, με την ασθενή που υπέστη το κάταγμα και η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει και άλλα χρόνια προβλήματα υγείας, να εισάγεται στον θάλαμο αλλά τα αποτελέσματα του τεστ έγιναν γνωστά αφού πέρασαν αρκετές ώρες.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί πόσοι άνθρωποι ακόμα βρίσκονταν στον θάλαμο. Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι στενή επαφή μαζί της είχε αποκλειστική νοσοκόμα που είχε αναλάβει να την φροντίζει.

Όταν έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα είναι θετική στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε σε άλλο θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διενεργείται ιχνηλάτηση για να βρεθούν όσοι ήρθαν σε επαφή με την ασθενή.

Ερώτημα αποτελεί το πώς έγινε εφικτό να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, εν μέσω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

zarpanews.gr

One thought on “Την έβαλαν σε θάλαμο ορθοπεδικής στο νοσοκομείο Χανίων ενώ είχε κορονοϊό

  1. φανταζομαι ο διοικητής και ο υποδιοικητής που την προηγουμένη εβδομάδα έβγαζαν ανακοινώσεις για τον στολισμο του νοσοκομείου, τώρα δε θα μας ενημερώσουν αναλόγως πως εγινε αυτο και ενας αριθμός συμπολιτών μας όπως και συγγενείς τους εκτέθηκε σε άμεσο κίνδυνο ζωής.

    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ειναι ο κ. ΜΠΕΑΣ

    ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ειναι ο κ. ΜΠΟΛΩΤΗΣ
    Κατά τα θερμά συγχαρητήρια μας που άναψαν τα λαμπιόνια του δένδρου……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook