Την εποχή που οι ειδήσεις αγοράζονται μην καταπίνεις τον Μωυσή αμάσητο | Video

την-εποχή-που-οι-ειδήσεις-αγοράζονται-1060714

Περαιτέρω πίεση προς την κυβέρνηση να δημοσιεύσει τη λίστα με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση, σε συνέχεια των σημερινών δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για ακόμη μία φορά, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το υπουργείο Οικονομικών», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση«προειδοποιεί», επίσης,«τον υπουργό Οικονομικών, να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής». «Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει πως «σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες του ΥΠΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook