«Την είχαμε δύο εβδομάδες και την έπνιξε» – Τι είπε συγγενής θύματος της οικιακής βοηθού στη Ρόδο

την-είχαμε-δύο-εβδομάδες-και-την-έπνι-1574495

Απίστευτα είναι τα όσα κατήγγειλε, την Παρασκευή (25/11), συγγενής θύματος της 45χρονης οικιακής βοηθού, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τέσσερα άτομα στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, η συγγενής του θύματος ανέφερε: «Είχε μόλις δύο βδομάδες που την πρόσεχε. Ήταν και οι δύο ευχαριστημένες ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν. Τώρα τι έγινε και έφτασε σ’ αυτό το σημείο, δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω… Την έπαιρναν (σ.σ. οι συγγενείς) τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και ανησύχησαν. Λίγο μετά, το σήκωσε και είπε πως την είχε σκοτώσει. Μας καλεί ο γαμπρός μου ανήσυχος πως κάτι έχει γίνει. Όταν φτάσαμε εμείς στο σημείο, η Αστυνομία ήταν ήδη εκεί, είχε ειδοποιήσει η ίδια. Η Φλώρα ήταν τελειωμένη».

Επίσης, η ίδια πρόσθεσε: «Πέθανε από πνιγμό. Όταν με πήραν εμένα τηλέφωνο να πάω πάνω, πήραν και τον γιο μου, εκείνος μπήκε μέσα και την είδε, εμάς δεν μας άφησε η Αστυνομία. Ο γαμπρός μου που την επισκεπτόταν συχνά και τη φρόντιζε, είναι σοκαρισμένος, έχει αρρωστήσει».

Τι λέει ο δικηγόρος της οικιακής βοηθού

Πάντως, ο Στέλιος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικιακής βοηθού, εκτίμησε, την Παρασκευή (25/11), πως εκείνο που πυροδότησε την πράξη της, ήταν το γεγονός ότι μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις του στην προαναφερθείσα εκπομπή, ο δικηγόρος της οικιακής βοηθού υποστήριξε: «Καταλαβαίνουμε πως το ψυχικό status αυτής της γυναίκας ήταν αυτό που δημιούργησε το έγκλημα. Πολύ κρίμα για τη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδοξα και από τον άνθρωπο, ο οποίος κλήθηκε να την προστατεύει». Ακόμα, ο Στέλιος Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο οικογενειακό περιβάλλον της 45χρονης, τονίζοντας πως οι γονείς της την χτυπούσαν και της φέρονταν άσχημα.

«Δεν ξέρω εάν αυτό πυροδότησε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε στη συνέχεια, με τα βαριά ψυχικά τραύματα», είπε ο δικηγόρος της οικιακής βοηθού και συμπλήρωσε πως «ούτε το κοινωνικό ούτε το οικογενειακό της περιβάλλον τής έδωσε προσοχή».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook