Την εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες του δήμου Χανίων ζητάει ο Τάσος Βάμβουκας

Την εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες ζητάει με ανακοίνωση της η παράταξη του κ. Τάσου Βάμβουκα, «Δήμος Ενεργών Πολιτών», μετά και το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του zarpanews.gr

Στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων πως «η όποια στενότητα χρημάτων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την έκθεση ανθρώπινων ζωών σε κίνδυνο, αλλά και την δυσφήμιση που προκαλεί η έλλειψη ασφάλειας στις παραλίες του Δήμου Χανίων.»

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών»

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, οι παραλίες του Δήμου Χανίων βρίσκονται σήμερα χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου οικονομικών ο λόγος είναι άσκηση πίεσης προς το κράτος για την  κάλυψη μέρους του κόστους που όντως είναι πολύ αυξημένο.

Ζητάμε να ακολουθήσει ο Δήμος Χανίων την ορθή και νόμιμη πρακτική άλλων δήμων της περιφερειακής ενότητας Χανίων, οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταστήσει τους ναυαγοσώστες και αναμένουν την όποια χρηματοδότηση από το κράτος να ακολουθήσει.

Προτρέπουμε την δημοτική αρχή να προχωρήσει αύριο στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, γιατί η όποια στενότητα χρημάτων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την έκθεση ανθρώπινων ζωών σε κίνδυνο, αλλά και την δυσφήμιση που προκαλεί η έλλειψη ασφάλειας στις παραλίες του Δήμου Χανίων.

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Βάμβουκας Τάσος»

Zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕννέα φυτά που διώχνουν τα κουνούπια
Επόμενο άρθροΗ μικρή λεπτομέρεια στη γυμναστική που σε κάνει να καις διπλάσιο λίπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ