Σήμερα Δεύτερα ο εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων στο νησάκι Θοδωρού – Ποιες ώρες και από πού φεύγουν τα καραβάκια

Σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος εορτασμός της Εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων στο νησάκι της Αγίας Μαρίνας, Θοδωρού, το οποίο και θα είναι προσβάσιμο σε όλους.

Τα καραβάκια αναχωρούν από τις 7.30 το πρωί (το πρώτο καραβάκι) μέχρι τις 13.30 (το τελευταίο) από την προβλήτα της Αγίας Μαρίνας. Η είσοδος στα καραβάκια για την αναχώρηση αλλά και κατά την επιστροφή πρέπει να συμφωνεί με όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεπώς είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών.

Η χωρητικότητα θα είναι στα 2/3, ενώ η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται ως εξής:

  • Ενήλικες; 7.00 ευρώ
  • Παιδιά : 5.00 ευρώ

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας “Τα Θοδωρού” θα προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες κεράσματα και νερό.

Διοργάνωση:

Οι φορείς της Αγίας Μαρίνας, Ενορία Αγίας Μαρίνας, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας “Τα Θοδωρού”, ΛΗΤΩ, ΑΠΣ Γρανίτης, Α.Ο.Α.Μ, Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποσο τραγικοι μπορει να μαστε.. Μέχρι και για μια λειτουργία και εναν εορτασμό της εκκλησίας κάποιοι κανουν αρπαχτες. 7 ευρω για πας στα Θοδωρου… Δεν πάω στην Αθηνα καλυτερα λιγα παραπάνω θα δώσω… Απο παντου να βγαίνει το κέρδος!! Ξεφτιλες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ