Την χτύπησε κομμάτι μετεωρίτη… ενώ κοιμόταν | Video

«Κοιμάσαι, ασφαλής, όπως νομίζεις στο κρεβάτι σου και ξαφνικά μπορεί να σκοτωθείς από μετεωρίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα από τον Καναδά.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Καναδά, όταν ένα κομμάτι μετεωρίτη έπεσε στο κρεβάτι που κοιμόταν μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το cbc.ca, η Ρουθ Χάμιλτον κοιμόταν, όταν ξύπνησε γιατί άκουσε τον σκύλο της να γαβγίζει.

Τότε, ένα κομμάτι μετεωρίτη διαπέρασε το ταβάνι, με την ίδια θυμάται να ακούει μια μεγάλη έκρηξη, ενώ στη συνέχεια έπεσαν σοβάδες στο πρόσωπο της και το κομμάτι μετεωρίτη προσγειώθηκε στο κρεβάτι της.

«Έτρεμα σαν φύλλο. Κοιμάσαι, ασφαλής, όπως νομίζεις στο κρεβάτι σου και ξαφνικά μπορεί να σκοτωθείς από μετεωρίτη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «πετάχτηκα από το κρεβάτι και άναψα τα φώτα. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, επομένως κάλεσα την αστυνομία».

Η ίδια δεν κατάλαβε πως πρόκειται για μετεωρίτη και θεώρησε πως ήταν πέτρα από κοντινή οικοδομή. Παρόλα αυτά, μια ομάδα ειδικών του Western University εξέτασε την πέτρα και την διαβεβαίωσε πως δεν είχε συμβεί τίποτα σε κάποια οικοδομή εκεί κοντά που θα μπορούσε να εκτινάξει την πέτρα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πρόκειται για ένα κομμάτι μετεωρίτη, το οποίο πρόκειται να σταλεί στο Πανεπιστήμιο, ώστε να ταυτοποιηθεί το είδος του.

«Είναι σίγουρα μετεωρίτης», είπε ο Πίτερ Μπράουν, καθηγητής Αστροφυσικής στο Western University και συμπλήρωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένας μετεωρίτης πέφτει στην κρεβατοκάμαρα κάποιου, καθώς συνέβη και πέρσι στην Ινδονησία.

cbc.ca

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ