Την ασφαλτόστρωση της Παλαιάς εθνικής οδού στο κομμάτι της Αγίας Μαρίνας ζητούν οι ξενοδόχοι από το δήμο Χανίων

την-ασφαλτόστρωση-της-παλαιάς-εθνική-969036

Την ασφαλτόστρωση της Παλαιάς εθνικής οδού και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της Αγίας Μαρίνας, ζητάει με επιστολής προς τον δήμο Χανίων η ένωση Ξενοδόχων του νομού.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Όπως ήδη  γνωρίζετε τα τελευταία 10 χρόνια δεν υπάρχει καμία συντήρηση στην Παλαιά Εθνική οδό, από την γέφυρα του Κλαδισού μέχρι την Αγία Μαρίνα.

Το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο είναι  πολύ επιβαρυμένο λόγω των έργων ή καταστροφών που  γίνονται στην νέα εθνική οδό και η άσφαλτος έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία με κίνδυνο να προκληθούν τροχαία ατυχήματα.

Ιδιαίτερα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας θα πρέπει άμεσα να γίνει η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα, κάτι το οποίο έχουμε επανειλημμένα ζητήσει,  δεδομένου ότι η τωρινή κατάσταση μόνο άσχημες εντυπώσεις μπορεί να αφήσει στους επισκέπτες  αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.

Zarpanews.gr

One thought on “Την ασφαλτόστρωση της Παλαιάς εθνικής οδού στο κομμάτι της Αγίας Μαρίνας ζητούν οι ξενοδόχοι από το δήμο Χανίων

  1. Μην ενοχλείτε τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. Μόνο να εισπράτουν ξέρουν. Αυτά τα ρεζιλίκια ούτε στην Αφρική δεν υπάρχουν θέλουμε και τουρίστες πανάθεμά τους. Φαντάζεστε να μην είχαμε και πολιτικους, πρωθυπουργούς και υπουργούς απ το νομό…με τα γαιδούρια θα μασταν στους χωματόδρομους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook