Την απέρριψε και του έστειλε πάνω από… 150.000 μηνύματα!

την-απέρριψε-και-του-έστειλε-πάνω-από-794343

Μετά το πρώτο ραντεβού ένας άνδρας έζησε τον απόλυτο εφιάλτη! Δέχτηκε πάνω από 150.000 μηνύματα, απειλές, παραβιάσεις στον προσωπικό του χώρο και πλέον την υπόθεση έχουν λάβει οι αρχές.

Ένα site γνωριμιών πάντα κρύβει παγίδες. Επιλέγεις να βγεις ραντεβού με έναν άνθρωπο που πιθανότατα έχει δώσει ψεύτικα στοιχεία, δεν γνωρίζεις το παρελθόν του και ποτέ δεν ξέρεις τι καταλήξη θα έχει.

Ένας άνδρας από τις Ηνωμένες πολιτείες βγήκε με μία γυναίκα πριν από σχεδόν 2 χρόνια κι όταν της ανακοίνωσε πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσουν να βλέπονται η ζωή του έγινε εφιάλτης.

Η 31χρονη του έγινε… στενός κορσές και το πράγματα έδειχναν κάθε μέρα και πιο σοβαρά.

Μετά το πρώτο ραντεβού του έστειλε 159.000 μηνύματα σε διάστημα 10 μηνών, πολλές φορές ο άνδρας λάμβανε 500 μέσα σε μόνο μία μέρα.

Φυσικά, τα μηνύματα δεν ήταν γεμάτα αγάπη, αλλά απειλές: «Θα κάνω μπάνιο στο αίμα σου», «Θα σου βγάλω το δέρμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια», «θα κάνω σούσι από τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω κόκαλα από τα χέρια σου».

Ο άνδρας θορυβήθηκε όταν την είδε να τον παρακολουθεί στο πάρκινγκ του σπιτιού του τον Ιούλιο του 2017, τότε ήταν που πήγε για πρώτη φορά στην αστυνομία.

Τον Απρίλιο του 2018 τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρά, αφού η γυναίκα μπήκε στο σπίτι του άνδρα και τη βρήκε να κάνει μπάνιο.

Ένα μήνα αργότερα πήγε στο γραφείο του άνδρα και υποστήριζε πως είναι η γυναίκα του!

Τότε, η αστυνομία τη συνέλαβε και πλέον περιμένει το δικαστήριό της τον επόμενο μήνα.

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook