«Την αγαπώ την Κρήτη» – Η απόφαση της Μελίνας Ασλανίδου για μόνιμη εγκατάσταση

την-αγαπώ-την-κρήτη-η-απόφαση-της-μ-1604202

«Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα» τονίζει σε συνέντευξή της

«Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου. Είμαι δουλευταρού, εργατική, έξυπνη, καλοπροαίρετη και θετικός άνθρωπος. Αγαπάω επίσης πολύ τους ανθρώπους. Θα μπορούσα λοιπόν να κάνω το οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς».

Τα δικά της «μπορώ» δεν σταματούν μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο, καθώς, όπως δηλώνει, δεν θα δίσταζε να ζήσει ακόμα και μακριά από την πρωτεύουσα. «Μένω ούτως ή άλλως στην Κρήτη» παραδέχεται η Μελίνα Ασλανίδου στο ΟΚ!.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρέθηκα στο νησί. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια χρονιά, ήταν αλλά από τότε μου έκανε εντύπωση η κρητική κουλτούρα που είναι πολύ κοντά στη δική μας την ποντιακή.

Την αγαπώ την Κρήτη γιατί έχουμε πολλά κοινά. Για εμένα είναι πολύ οικείο το νησί. Το αγαπώ γι’ αυτό και μένω εκεί». Κάτι που δεν έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια είναι η κοινωνικότητά της και η αγάπη της για τον κόσμο.

«Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μου άρεσε να γνωρίζω ανθρώπους και κόσμο. Από τότε που ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασα βοηθός μικροβιολόγου. Θυμάμαι ότι ήθελα να γνωρίσω όλο τον κόσμο και να τους κάνω φίλους μου. Κοινωνικό παιδί βλέπεις. Τότε λοιπόν έκανα πολύ γρήγορα φίλους και παρέες τους οποίους έχω κρατήσει μέχρι σήμερα. Έχουμε γίνει και κουμπάροι. Στην πορεία λοιπόν μου ήταν οικείο και μου προκαλούσε χαρά όταν κάποιος με σταματούσε και μου έλεγε ότι με γνωρίζει. Χαιρόμουν. Το αντιμετώπισα με πολλή αγάπη».

Μπορεί να μην ακολούθησε μια καριέρα στον πάγκο του μικροβιολογικού εργαστηρίου ωστόσο ακόμα θυμάται πόσο διάβαζε. «Ήμουν καλή μαθήτρια και αργότερα φοιτήτρια. Ήμουν από τα ”φυτά” που ήθελα όλα να είναι σωστά, τετράγωνα και προγραμματισμένα. Οι γονείς μου ήταν τυχεροί. Είχαν ένα παιδί που πατούσε από μικρό στα πόδια του. Δεν τους δυσκόλεψα καθόλου. Υπήρχαν βέβαια τρέλες στην εφηβεία, αλλά ήταν σε λογικό πλαίσιο», εξηγεί η Μελίνα Ασλανίδου.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook