Την αγαπάει και το δείχνει σε… όλα τα Χανιά | Photos

την-αγαπάει-και-το-δείχνει-σε-όλα-τα-χ-1179383

Στα… άκρα πήγε τον ρομαντισμό ένας ερωτευμένος, αλλά δυστυχώς χωρισμένος Χανιώτης, που ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ανέβηκε στο βουνό και έγραψε στην μεγάλη πινακίδα στα Μεγάλα Χωράφια, σε μία προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την πρώην σύντροφό του.

Ο ερωτευμένος άνδρας, που χώρισε πριν λίγους μήνες μετά από μία σχέση τεσσάρων ετών, επιχείρησε το ριψοκίνδυνο εγχείρημα εν μέσω ισχυρών ανέμων και έντονου κρύου.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος ο «Γιόζεκ», όπως μόνο η σύντροφός του τον αποκαλεί, στο zarpanews.gr, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε και να καταπονήθηκε από τη διαδικασία, όμως όλα άξιζαν για να εκφράσει την αγάπη του και να κάνει ακόμα μία προσπάθεια για να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα που θέλει να τον συντροφεύει για υπόλοιπη ζωή του.

Η συγκεκριμένη ταμπέλα δεσπόζει εδώ και αρκετά χρόνια στο βουνό και φαίνεται σε όσους κινούνται στο ρεύμα Ρέθυμνο-Χανιά. Πλέον, θα γράφει ένα τεράστιο «Σ’ αγαπώ».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Την αγαπάει και το δείχνει σε… όλα τα Χανιά | Photos

  1. Η NATALI του «Γιόζεκ» (A.K) μας θυμίζει την Εριφύλη του «Johan», του φοιτητή της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Π.Κ., στην οδό Ερωφίλης στα Χανιά. Μια συμβουλή μόνο έχω να δώσω στους ερωτοχτυπημένους, προτιμότερο στα Χανιά να την πάθεις από τον έρωτα παρά από τα γκράφιτι!

    1. Για τους ανθρώπους που διαβάζουν τα σχόλια καλό θα ήταν να μάθουν πως ο κύριος ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ είναι ένας παντελος ανώμαλος στα Χανιά ο οποίος έχει εμμονή με την καταπολέμηση του γκράφιτι στα Χανιά (θα τον δείτε σε κάθε σχετικό άρθρο περί γκράφιτι στα Χανιά) καπηλευεται τον χριστιανισμό και σύμβολα της πατρίδας και σε συνδιασμο με συμβάντα βανδαλισμού μνημείων όπου ΚΑΝΕΙΣ μας δεν τα υποστηρίζει προσπαθεί να εξαλείψει εξ ολοκλήρου το γκράφιτι ακόμα και φοβερά ταλέντα τα οποία το έχουν πάει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα έχει διασυνδέσει το γκράφιτι με την αναρχία και το διεστραμμένο του μυαλό έχει στείλει δεκάδες παιδιά και τις οικογένειες τους στα δικαστήρια επιβάρυνοντας τα με ανούσιες δικες. Αλήθεια αναρωτιέμαι πως γίνεται κάποιος νοημον άνθρωπος να θέλει να απαγορεύσει μια μορφή έκφρασης γνωστή ως » χιπ χοπ » μόνο και μόνο διότι δεν πρεσβεύει τα δικά του πιστεύω?

      ~Ανοημονες βιούσι ου τερπόμενοι βιούν~

  2. τι όμορφο πανό! μπράβο ρε φίλε, κατορθώνεις να μας κάνεις να χαμογελάσουμε λίγο! Εύχομαι να είναι καλοί οι σκοποί του Α.Κ. και η κοπελιά να κάνει μόνο νάζια και να τα ξαναβρούνε, αλλιώς φίλε μου, δεν πειράζει, το πραγματικό σου ταίρι, κάπου αλλού σε περιμένει 😉 καλή καρδιά και που ‘στε!!! μακριά από ρουφιάνους, Παναγιά μου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook